A fiatal amerikai énekesnő csehül érezte magát egyik éjszaka, miután morajokkal, suttogással és fekete masszával támadtak rá démonai. Egy interjúban mesélt a felejthetetlen éjszakáról, aminek megvolt az előzménye: megbolygatta az ördögöt Kansasben.

Ariana Grande egyre népszerűbb, ennek bizonyítéka, hogy már mindenki interjúzni akar vele. Egy ilyen interjú során meglepő dolgokat árult el magáról a 20 éves énekesnő a Gawker szerint. Állította, hogy őt bizony sűrűn betámadja Belzebub, és az élete folyamatos harc a démonokkal.

A Complex magazinnak azt mondta, egyszer elment megnézni a pokol kansasi bejáratát (Stull városkája valamiért az okkult emberek mekkája lett). Grande már az út során érezte, a gonosz megindította előőrseit: ezt némi bűzből és egy repkedő légyből vezette le. "Kénszagot éreztünk, ami a démon jele" – magyarázta. Arnold Schwarzenegger fiának alkalmazója gyorsan le is tekerte az ablakot, és elnézést kért a démonoktól: "Elnézést kérünk. Nem akartuk megzavarni a nyugalmatokat".

Ez még csak a kezdet volt azonban: készített egy képet, amin döbbenetére három távoli arc vált felismerhetővé. Ezek démonok voltak. A Complex tényfeltáró újságírója látni szerette volna a fotót, azonban Grande sajnos már törölte azt. Ehhez fontos előzmény, hogy azt meg akarta osztani menedzserével az elkészítés utáni napon, és a képfájl épp 666 megabyte méretű volt. Volt egy képmappája is, amiben az ilyen sátáni fotókat tárolta, azonban miután furcsa dolgok történtek vele, úgy döntött, törli azt.

A démonok rohama végül egy nagy ütközetben csúcsosodott ki. Két héttel a fenti események után egy este álomra hajtotta a fejét a jövő Mariah Carey-je. Amint becsukta a szemét, furcsa morajlást hallott. Kinyitotta a szemét, és csend lett. Újra becsukta, ekkor suttogást hallott. Ehhez jött, hogy minden szembecsukás alkalmával furcsa (démoni) vörös alakzatokat látott. Kicsit mobilozott inkább, aztán a bal oldalára fordult, és akkor látta meg a "masszív fekete anyagot". Sikoltott egyet, aztán lenyugodva rájött, a félelme táplálja a démonokat, majd elaludt. Másnap egyik barátnője is ottaludt, és ugyanezt tapasztalta. Egy tippünk nekünk is van: