A színésznő gyakran sportol, amit szinte mindig dokumentálnak a fotósok. A hírérték mellett külön öröm, hogy Longoria mennyire dögösen néz ki gyakorlatilag minden testmozgás közben. Mindet megmutatjuk, aztán válasszon kedvencet!

Nemrég futott

Ez a sportmelltartó valószínűleg csak esztétikai szempontból volt jó választás, mert úgy néz ki, mintha kocogás közben a színésznő keble a kelleténél jobban hullámzana. A fekete-narancssárga színkombináció viszont egész jó, bónusz öröm, hogy a tapinadrágos fenékről készült közeli felvétel.

A bicikli is jó

A neonzöld sportmelltartó annál hatékonyabban tartja helyükön a dolgokat, de az is tény, hogy a kerékpározás más jellegű testmozgás, mint a futás. Az átlátszó fehér póló jó döntés, hát még a fekete short!

Kocogás

A monokoróm összeállítás ötletét megtartva újra láthatjuk a fekete shortot és a fehét felsőt. Ez utóbbit hátulról is érdemes megnézni, amint erre galériánkban is lehetőség nyílik.

Golf: zsír

Ne csak sminkeletlen képeket nézzünk a sportolás közben legszexibb nőről: itt egy sportos celebrendezvényen mutatja meg, milyen baromi jól néz ki testmozogva, egyáltalán nem kihívó cuccban is.

Paddleboard!

Longoria felöltözve csinos, de fürdőbugyiban is érdemes nézegetni. Az alább megnyíló képeken paddleboardozott, amiről itt olvashat bővebben. Biztosan ennek is van értelme.

A minitevepata-ügy

Sajnos itt már csak edzésről hazafelé menet látjuk, de bizonyára testmozgás közben is szép látvány lehetett, hiszen az arra őgyelgő fotósoknak jutott egy átsuhanó mini-tevepata.

Melyik sorozat a legjobb?