A színésznő mindig azt mondta, hogy sosem fog, és mi elhisszük neki. A fotóit látva is arra hajlunk, hogy betartotta ígéretét, és arcbőrét nem érintették orvosok. De mit gondol ön? Szerintünk az 54 éves színésznő nagyon jól néz ki.

Emma Thompsonról most kaptunk egy csokor fotót, amelyek új filmje, a Saving Mr. Banks hollywoodi bemutatóján készültek róla. Az 54 éves színésznő nagyon jól néz ki, teszi mindezt úgy, hogy nemigen tűnik fiatalabbnak a koránál, a sminkje sem vakolat, és sem póthajat, sem egyéb trükkös megtévesztést nem alkalmaz.

Egyik-másik fotó annyira jó, hogy nézegetés közben feléledt a gyanúnk, hogy esetleg átesett egy-két kozmetikai beavatkozáson. Aztán megláttuk a ráncocskákat, és arra jutottunk, hogy nem. Meg hát néhány éve hangoztatja már, hogy ő ilyet sosem tenne, a Telegraph például így idézi: „nem vacakolok ilyesmivel. Olyan borzasztó ifjúsághajszoló világban élünk, amelyben minden hatvanévesnek harmincnak kell kinéznie." Ezzel pedig nem ért egyet.

Mi persze hiszünk neki, de önnek nem muszáj. Az összehasonlítás kedvéért mutatunk két fotót, lejjebb pedig egy bővebb galériát, csupa érdekes Thompson-fotóval. Ez tehát egy friss kép:

ez pedig 2010-ben készült.

Plasztikáztatott?

Ha a színésznő arcának bájos kultúrtörténete is érdekli, akkor pedig alábbi galériánkat ajánljuk figyelmébe. Ebben nagyon közeli képeket is láthat az aktuális helyzetről, úgyhogy semmit sem hallgatunk el!