Elképesztő névsor gyűlt össze a frissen indult Sztár Limonádé újság megalakulásának alkalmából, egy levegőt szívott VV Alekosz, Zalatnay Sarolta és Bódi Csaba is, mi pedig azt sem tudtuk, mit akarunk jobban megörökíteni.

Amikor az ember kap egy olyan vendéglistát, amin egyszerre szerepel VV Alekosz, Kadlott Károly, Bunyós Pityu és MC Hawer neve, akkor azért kikerekedik a szeme. Elképzeli az év buliját, ahol a magyar mulatós expendablese nevettet minket hangosan, szól a Táncolj cigánylány, és mindenki jól érzi magát. Na ezt tudja keményen megölni a valóság, ami a Sztár Limonádé nevű újság indulása köré összehozott bulin csapott arcul.

A vendéglista nagyrésze ott sem volt, a Bugsy étterem kicsinek bizonyult, senki nem lépett fel, és még Alekosz sem akart beülni a zongora mögé, akármennyire is könyörögtünk neki.

Persze így is szórakoztunk, hiszen egy olyan buli, ahol Karda Beáta issza a vodkás limonádét, és ahol megláthatjuk, meddig változik Zalatnay Sarolta teste, vagy mivel akar meglepni minket Bódi Csaba, eleve nem lehet rossz. Hogy pontosan milyen az, amikor a magyar mulatós bulvárszereplők nehéztüzérsége kerül egy légtérbe, arról értesülhet például a csodálatos galérián keresztül, de ha ettől valamiért még mindig nem érezné át azt a páratlan hangulatot, ami a Bazi Nagy Mulatós Party fantázianevű eseményen uralkodott, akkor a dokumentumfilmünket is megnézheti ennek a furcsa népcsoportnak a szokásairól.

A cikket kommentálhatja Facebook olalunkon.

Kövessen minket a Facebookon is!