Soha nem maradunk szépségverseny nélkül! Éppen csak véget értek Kárpáti Rebeka moszkvai kalandjai, kiderült, hogy egy másik magyar lány éppen Kínában próbál elhódítani egy másik meglehetősen jelentéktelennek tűnő szépségkirálynői címet. A lényeg, hogy ezen is csinos csajok vesznek részt, úgyhogy nézze meg a galériánkat és ismerkedjen meg Halupka Kittivel, aki a Miss Bikini International magyarországi versenyének legszebb láb különdíjasa is.

A huszonöt éves modell a Velvetnek elmondta, hogy tizenhét évesen kezdett modellkedni, de hamar abbahagyta, mert a tanulásra szeretett volna koncentrálni, hogy megszerezze a diplomáját. "A Corvinus Egyetemen tanultam államigazgatást, ami elég sok időmet elvette." A modellkedéshez három évvel ezelőtt tért vissza. "Mindig is érdekelt a divat, mindig is volt szépérzékem, kreatív egyéniség vagyok, magam is tervezek ruhákat vagy átalakítom őket" – sorolta az érdemeit. Az is sokat nyomott a latba, hogy sok barátnője modellkedik, és látta, milyen szép fotóik vannak, és ő is szeretett volna újakat. "Utána pedig sodródtam az árral, egyik fotózás követte a másikat. Szeretem ezt a szakmát, és szerencsére egyre több felkérést kapok külföldről is."

És hogy mivel tartja formában magát Halupka? Azt mondja, hogy gyerekkora óta sportol, amiért szerencsésnek tartja magát. "Szinte minden sportot szeretek. A legtovább teniszeztem és úsztam, amiket ha időm engedi, akkor most is nagyon szívesen csinálok, de futni is szoktam. Azt bárhol, bármikor lehet." A lány edzőterembe is szokott persze járni, ott azokat az izomcsoportokat mozgatja meg, amiket éppen szükséges – jelentsen ez bármit. Megemlítette azt is, hogy nem egy hízékony alkat. Ezeknek köszönhetően főleg fehérneműket és bikiniket szokott bemutatókon viselni. Mindemellett szereti a technikai sportokat is, mint például a Forma 1 vagy a MotoGP. Leginkább a fenekére büszke, mert azért kell a legjobban megdolgozni.

A Miss Model of the World döntőjét Shenzenben tartják hamarosan, és huszonöten vesznek részt rajta. Addig csak utazgatnak a lányok, már látták többek között Hong Kongot is. A többi modellel Halupka állítólag jól kijön, mint mondta, nem akad olyan csaj, akivel ne beszélt volna legalább néhány szót. A legjobban Miss Ausztráliát szereti, aki egyben a szobatársa is, de különösen jóban van még Spanyolországgal, Szlovákiával, Venezuelával, Peruval és Ghánával is. "Jaj, nehogy valaki kimaradjon, szóval sok lánnyal vagyok jóban! Mind valódi egyéniségek!" Halupka régóta szeretett volna eljutni Kínába, úgyhogy hatalmas élményként írta le az utat. Mint említette, szeret új kultúrákat is megismerni.

Ön szerint is jó szép lába van? Mondja elFacebook oldalunkon!

Kövessen minket a Facebookon is!