Korunk egyik legszórakoztatóbb színésznőjéről nem is gondolná az ember, hogy egy igazi vesztes volt iskolai éve alatt, pedig hosszú út vezetett a fingon nyíltan nevető imidzsig.

Ahogy már azt többször is kifejtettük, mi nagyon bírjuk Jennifer Lawrence-t. Nem is feltétlenül a színészi produkciója miatt, de még az sem lenne ám elég a rajongáshoz, hogy jó nő, hanem mert olyan jó arcnak tűnik a nyilatkozatai alapján, hogy akár bulizni is elmennénk vele.

 A 23 éves színésznő most épp arról beszélt, hogy az iskolában töltött idejét gyakorlatilag végigszorongta fura viselkedése miatt: “Nitro volt a becenevem, a nitroglycerin miatt. Hiperaktív voltam és mindenre kíváncsi. Amikor anyám mesél a gyerekkoromról, mindig úgy emlékszik, hogy látott bennem valami fényt. Aztán iskolakezdésre ez a fény kialudt. Nem tudom miért, de szorongtam közösségben. Elkezdtem süllyedni, és semmi nem működött” – mondta a Madame Figaro magazinnak Lawerence, aki ezt is azzal élte túl, hogy szeretett mindent kinevetni, és igazából a mostani hírnevét is csak ezzel tudja feldolgozni.

Erről tanúskodik, hogy a pályatársaival ellentétben Lawrence tényleg úgy kommunikál, mintha egy átlagosnál jobb fej csaj lenne a szomszédból. A Rolling Stone-nak például a szuperképességéről vallott: “Én vagyok a világ leggyorsabb pisilője. Híres vagyok erről” – avatta be őket a szakmai titkaiba, de az Entertainment Weeklynek arról mesélt, hogy szerinte az a világ legviccesebb dolga, ha valaki fingik egyet. Sőt, még az is kiderült róla, hogy tényleg nem olyan nagyon szogalmas: “Ha van egy teljes napom, amiben nincs kötelességem, még a bugyimat sem szeretem felvenni” – vallott szórakozási szokásairól. Azért a vad dilizés mellett kicsit benne maradt az a szociális analfabéta, aki iskolai évei alatt volt, például a repülőn állandóan gondjai vannak. “Bármikor elsőosztályon repülök, mindig idiótának érzem magam, mert egy gyerek vagyok. Ott ülök, mindnekinél újságok vannak vagy számítógép, én meg szívem szerint egy színezőst kérnék és zsírkrétákat.”