Mulatós karrierbe kezdett Éjjel-nappal Budapest Lali, újra együtt bulizik Jolly és Kis Grófo, Skorpiót dolgozott fel a Kozmix, amit remixelt valaki, a Tankcsapda pedig Zámbó Jimmy rekordját tette semmissé. Nehéz lesz feldolgozni ezt a hetet.

Ezen a héten olyan dolgok történtek a magyar popzenében, amire egyszerűen nem tudunk szavakat találni. Három bődületes sláger is megszületett, amelyek szerintünk jobban jelzik Magyarország világban elfoglalt helyét, mint akármilyen közvéleménykutatás vagy videóösszeállítás. Nem elég, hogy Éjjel-nappal Budapest Lali dallal rukkolt elő, egy Skorpió-dalt turbózott fel csöcsökkel a Kozmix, és még Kis Grófo és Jolly is virított egy új dalt, előkerült a magyar lemezeladási lista is, aminek az eredménye felér egy hasbaszúrással.

Csóró Lali - Egy tüzes kandúr

Nem véletlenül jeleztük, hogy ilyen kemény dolgot még a büdös életben nem hallott: az Éjjel-nappal Budapest című félreality hülyéje, Lali felvett egy mulatós dalt. A végeredményre nem találunk szavakat, reméljük, nagy sláger lesz.

Jolly & Kis Grófo

Miután a No roxa áj című daluk laza hétmilliós megtekintést ért el, logikus volt, hogy a gipster kifejezést meghonosító Jolly és Kis Grófo újra közösen intéznek támadást ellenünk. A Lej mamo lej megint arról szól, amit a két úriember igazán szeret csinálni: a bulizásról és a sok pénz elszórásáról.

Kozmix - Dédapám (Infected Culture Remix)

Az már eleve meglepetés, hogy a Kozmix még mindig nem csak nosztalgiazenekarként tekint magára, de az, hogy egy Infected Culture névre hallgató csúcslemezlovas legyártson egy eszetlen nagy pumpálást abból a dalból, amit ők hoztak ki eredetileg a Skorpió Dédapám című dalából, már tényleg az év legfurcsább dolgainak egyike. Külön jó, hogy a készítők valószínűleg látták László Loren legendássá vált buliajánlóját, és át is vettek belőle pár képsorozatot.

Edit: A Dédapám (Infected Culture Dirty Mix) című dalt idő közben eltávolították az internetről, a Kozmixnak elmondásuk szerint nem volt hozzá köze, pedig hivatalos remixként emlegette a szerző. Ennyivel is boldogabb világban élhetünk.

És jöjjön a lemezeladási lista:

A Tankcsapda kiadott egy válogatáslemezt, és újrakeverte az összes korai lemezét, amiket olcsón meg lehet vásárolni a benzinkutakon. A MAHASZ eladási listáján meg is látszik, a válogatáslemez fogy a legjobban, de az első 14 helyen csak Tankcsapda-lemezek találhatók. Ezzel Lukács Lászlóék egy megdönthetetlennek hitt rekordot adtak át a múltnak, hiszen eddig csak Zámbó Jimmy volt képes rá, hogy az összes lemeze felkerüljön az első helyekre, de neki csak 13 volt.