A jövőre megjelenő új Muppet-film nem azért lesz érdekes, mert ez lesz a tizedik film az ismert bábokkal, hanem mert szinte mindenki szerepel benne, aki él és mozog, és egy kicsit is híres.

Jövőre kerül mozikba a tizedik Muppet-film, tudják, azokkal a bábokkal, amik közül a legismertebb talán Breki, és Miss Röfi. A Muppets Most Wanted című film röviden arról szól, hogy a Muppetek világkörüli turnéjába kicsit bezavar egy európai ékszerlopási botrány, meg egy genya Breki-hasonmás. De a lényeg nem is ez, és még csak nem is a bábok, hanem a film többi szereplője, akik mind baromi híres színészek és celebek. Igen, szerepel benne Lady Gaga, de nyugodjon meg, legalább Miley Cyrusnak nincs semmi köze ehhez a filmhez.

A három főbb szerepet Ricky Gervais, a Modern Family-ből ismert Ty Burrell, és a nemrég villantó Tina Fey játssza – utóbbi egyébként egy orosz tisztet. rajtuk kívül pedig olyanokat is láthat majd a jövő márciusban megjelenő filmben, mint Sean "Diddy" Combs, Celine Dion, Christoph Waltz, Zach Galifianakis, Salma Hayek, a Thor gonosza – Tom Hiddleston, Stanley Tucci, Ray Liotta, Danny Trejo, és az énekes Usher. Ha a film trailere pedig nem lenne elég, akkor megnélzheti a Yahoo! trailerét is, ami kicsit más, illetve a Buzzfeednek köszönhetően megnézheti a filmben feltünő celebeket gifeken is, ha az alábbi galériára kattint.