Másfél hónapja van együtt hat évvel fiatalabb fiújával a harmincéves Baukó VV Éva, aki pasijával együtt kap hideget-meleget, amióta a Facebookon is vállalta a kapcsolatukat. Akadnak, akik szerint a férfi meleg, a pár szerint azonban csak féltékenységből írnak ilyeneket, és szó sincs Kiszel Tünde-jelenségről.

Alig vállalta fel másfél hónapja tartó kapcsolatát a nála hat évvel fiatalabb Mátéval a Való világ 4 révén ismertté vált Baukó Éva, máris a kommentelők céltáblájává váltak. A Velvethez érkezett e-mailben például azt írta egy olvasónk, hogy VV Éva fiúja a saját nemét szereti, ahogy azt annak idején Kiszel Tünde egykori szerelméről, Kondor Csabáról is állították.

Sokan rá vannak állva, és féltékenyek

"Nem az egyáltalán, csak tudod, van sok meleg ismerősünk, Máté meg nagyon jó pasi, élőben még jobban néz ki, mint a fotókon, és elég sokan rá vannak állva, és féltékenyek. Én is olvastam a hivatalos oldalamon szép kis kommenteket, de egyikünk sem ismerte azokat, akik beírták" – reagált a támadásokra a celebnő a Velvetnek. Hasonlóan nyilatkozott az ügyben 24 éves fiúja is; mint mondta, semmi alapja ezeknek az állításoknak, hogy lenne már. 

"Van sok meleg ismerősöm, aztán biztos szerelmesek belém, ezért állítanak ilyeneket" – oldotta meg a kérdést  Máté, aztán még hozzáfűzte, hogy hát így megy ez, sok a rosszakaró, meg az irigy. Na de, hogy mire irigyek, azt nem tudja, talán arra, hogy VV Éva a csaja. 

Már nem olyan, mint a Való világban

A kritikákkal mindenesetre nem foglalkoznak, VV Éva meg már úgyis hozzáedződött. A kapcsolatuk barátságból vált szerelemmé, miután a civil fiú meghívta az absztinens VV Évát egy buliban egy italra. "Megkérdeztem tőle, hogy máskor is megiszunk-e valamit, azt mondta, hogy igen, persze. Aztán találkoztunk többször és barátságból kialakult ez a dolog" – így a férfi, aki ez alapján nem túl érzelgős, viszont VV Éva szerint nagyon jó a humora, ráadásul odavan érte, és büszke rá. Mi kéne még.

Persze Mátét is megkérdeztük VV Éváról. "Amit láttunk a Való világban, az szerintem too much, most már nem olyan egyáltalán, legalábbis számomra. Nagyon sokat változott az utóbbi időben. Mindenki tudja, milyen volt, én is tudom, milyen volt, most már 180 fokot változott" – beszélt barátnőjéről a férfi.