Kanye West folyamatosan ontja magából okosabbnál okosabb gondolatait. Most épp azt, hogy gyermeke anyja, Kim Kardashian pont olyan, mint Marilyn Monroe. Persze lehet, hogy igaza van, mert tényleg megdöbbentően sok közös pontot találtunk a két nő életében.

Kanye West még mindig képes túlszárnyalni magát, és továbbra is borzasztóan okosakat mond, most például azt, hogy a csaja, Kim Kardashian olyan, mint Marilyn Monroe. Mármint nem külsőleg, hanem úgy amúgy, teljes egészében, mivel a rapper szerint mindketten megosztják a közvéleményt. A Female First szerint pedig mindezt azért mondta Kanye West, mert nem tetszett neki, hogy a V magazine a 21 éves Kate Uptont tette Marilyn Monroe-ként a századik számának borítójára. Mindezt az a Kanye West mondta, aki korábban Walt Disney-hez és Steve Jobshoz hasonlította magát. Na de foglalkozzunk inkább azzal, hogy miért lehet Kim Kardashian korunk Marilyn Monroeja.

Széles csípő

Marilyn Monroe-nak széles volt a csípője, és Kim Kardashiannak is széles a csípője. Talán Kanye West mégsem olyan hülye? Mert ez elég nyilvánvalóan közös pont!!

Nagy mellek

Marilyn Monroe-nak viszonylag nagy mellei voltak, és megdöbbentő, de Kim Kardashiannak is nagy mellei vannak. 

Fehérneműs fotók

Marilyn Monroe-ról is készültek fehérneműs, vagy bikinis képek, és Kim Kardashianról is! 

Filmek

Marilyn Monroe több filmben is szerepelt, és már Kim Kardashian is megkezdte eszméletlen karrierjét a filmiparban! Elképesztő, hogy még ebben is hasonlítanak egymásra!

Sztárok

És ha ez nem lenne elég, most tényleg bebizonyítjuk, hogy Westnek igaza van: Marilyn Monroe világszerte ünnepelt sztár volt, pont úgy, mint Kim Kardashian!

Sajnos meg kell követnünk Kanye Westet, mivel igaza volt, Kim Kardashian valóban korunk Marilyn Monroe-ja!!!!