Nemrég már foglalkoztunk azzal, hogy egyes híresférfiak határozottan nagymamásodnak a korral, de akkor elkerülte a figyelmünket, hogy a U2 frontembere, Bono is beállt a sorba. Most pótoljuk a hiányosságot.

Bono idén 53 éves, de ettől még nem kéne néninek kinéznie, ehhez képest mégis úgy fest, mint egy fiatalosabb nagymama. A zenész, úgy tudjuk, nem plasztikáztatja az arcát, szóval másokkal ellentétben nem ennek nyomai visznek feminin vonásokat az arcába. A frizuráját lehetne vitatni, de a színes napszemüvegek (vagy szemüvegek, ki tudja) biztosan nem segítenek az ügyön.

De hogy ne csak gonoszkodjunk, utánajártunk, hogyan tépi Bonót az élet. Hát semennyire, mert mostanában nem turnézik, ideje nagy részét jótékonysági tevékenységgel tölti, például párducmintás sálban. November 23-án egy árverésen lépett fel, ahol többek között AIDS-betegek javára gyűjtöttek pénzt.

Egyébként főleg a Pókember-musicaljével van elfoglalva, amelyen 2007-ben kezdett dolgozni, 2011 elején elég jól nyitott a Broadwayen, csak aztán csúnya balhék övezték. Mindenesetre még mindig fut (jövőre veszik le a műsorról New Yorkban), eladták külföldre, majd Las Vegasnak. És más tényleg nem történik vele. Úgyhogy inkább nézzék meg galériánkat, hogy meggyőződhessenek, Paul David Hewson tényleg egyre mámisabb. Pedig már egy pókot is elneveztek róla.