A hétvégén tragikus balesetben elhunyt színész állandóan szünetet akart tartani, hogy több időt tölthessen együtt lányával. A jótékonysági estre még vissza szeretett volna menni.

Megszólalt a vasárnap tragikus balesetben elhunyt színész, Paul Walker édesapja, aki könnyeivel küszködve nyilatkozott az amerikai tévéknek: „Hatalmas szíve volt. Az életének minden napjára büszke vagyok. Minden találkozásunk emlékétől boldog vagyok, és attól, amikor azt mondtam neki, szeretem. És biztosan ugyanezt mondaná ő is rólam” – mondta Paul Walker édesapja, akit szintén Paul Walkernek hívnak. „A testvérei is nagyon nehezen viselik a történteket.”

Az öregebb Walker arról is beszélt, hogy fia egyetlen igazán súlyos problémája évek óta a félelem volt attól, hogy a színészi karrierje miatt nem tud elég időt tölteni Meadow nevű lányával. A 15 éves lány Hawaii-ról költözött Kaliforniába, hogy többet lehessenek együtt. „Azt mondta nekem: ‘Szünetet akarok tartani. Már 15 éves, és nincs elég időm, amit vele tölthetnék.' Aztán egyszer csak bumm, lett három új filmje. Azt mondaná, nem tudta, mit csinál” – mondta az apa.

Az ifjabbik Paul Walkerről Jim Torp is megszólalt, aki apja annak a Brandon Torpnak, aki nagyon közeli barátja volt az elhunytnak. A férfi hallotta Walker utolsó szavait a jótékonysági gálán, ahonnan távozott. „Az utolsó szavait egy jelenlévőhöz intézte: ‘Hé, öt perc múlva visszajövök, oké?' Ennyi volt' – emlékezett vissza a férfi.

Paul Walker szombaton halt meg tragikus balesetben, amit a saját jótékonysági alapítványának gálájáról távozva szenvedett Porschéjában. A hivatalos információk szerint nem ő vezetett, egy barátja is odaveszett. A gyors autókért mindig rajongó színész autója bődületes erővel tört össze, amit a roncsról készült képek, és a térfigyelő kamera felvételei is bizonyítanak. Az itthon leginkább a Halálos iramban-filmekből ismert színészt az egész szakma gyászolja.