A közvetlen környezete mellett a rajongók is összezuhantak Paul Walker halála miatt. A 40 éves színész nemcsak tehetséges volt, de fiatal és jóképű is. Walker mellett számos olyan szépfiút ért már tragédia, akikért nők milliói sírtak. Összegyűjtöttük őket, és kíváncsiak vagyunk arra, olvasóink szerint melyikük elvesztése okozta a legnagyobb hiányt a bálványok körében.

Brad Renfro

Az egykori gyereksztárt 2008. január 15-én találta holtan a barátnője Los Angeles-i otthonában. A jóképű színész már 11 évesen főszereplő volt Az ügyfél című filmben, 1995-ben pedig elnyerte a legtehetségesebb fiatal filmsztár díját. 26 évesen, kábítószer-túladagolásban halt meg, ami nem okozott akkora meglepetést. Renfronak korábban a hatósággal is meggyűlt a baja a drogok miatt, 2005-ben egy razzia során elkapták, amikor heroint vásárolt. Három év próbaidőt kapott, sajnos nem volt neki elég a lecke. 

Brandon Lee

A legendás harcművész/színész fia, Brandon Lee 28 évesen halt meg tragikusan A Holló című film forgatása alatt. Tisztázatlan körülmények közt vaktöltény helyett éles töltény került abba a fegyverbe, amivel a forgatókönyv alapján rálőttek, ez pedig a színész életébe került. Halála után menyasszonya, Eliza Hutton, és édesanyja, Linda Lee beleegyeztek abba, hogy befejezzék A Hollót, aminek forgatásából már csak nyolc nap volt hátra. A film nagy részét már elkészítették a színésszel, csak néhány jelenet maradt hátra, amit kaszkadőr segítségével és speciális technikákkal forgattak le. 

Heath Ledger

Brad Renfro halála után nem sokkal újabb szép férfi veszítette életét hirtelen: Heath Ledger. A színész holttestét 2008. január 23-án találták meg manhattani lakásában. Halálát a jelentések szerint a szervezetében talált gyógyszerek okozták, azt viszont a mai napig vitatják, hogy öngyilkosság történt vagy véletlen baleset. 28 éves volt. 

James Dean

James Dean mindössze 24 éves volt, amikor autóbalesetben elhunyt. A színész 1955. szeptember 30-án szaladt bele Porsche típusú autójával egy Fordba. A színész két nappal korábban fejezte be harmadik filmje, az Óriás forgatását. Igaz, mindössze három nagy mozifilmben szerepelt, de ezekért két Oscar-díj-jelölést is kapott halála után. Azt állítják róla, hogy a fiatalok problémáit azóta sem tudta senki úgy megformálni, mint ő a Haragban a világgal című filmben Juóim Stark szerepében. 

Kurt Cobain

A Nirvana együttes frontembere szintén nagyon fiatal, 27 éves volt, amikor 1994. április 8-án a felesége, Courtney Love által kihívott villanyszerelők holtan találták otthonában. Halála okaként hivatalosan fejlövéssel elkövetett öngyilkosságot jelöltek meg, de máig sok a homályos részlet ezzel kapcsolatban. Az biztos, hogy Kurt Cobain már korábban is játszott az életével: egy hónappal halála előtt 50 darab Rohypnol gyógyszert két üveg pezsgővel kombinált, ami miatt öntudatlan állapotba került, és kórházba szállították. 

Paul Walker

A halálos iramban című filmek sztárja 2013 november 30-án hunyt el autóbalesetbenA 40 éves Paul Walker egy dél-kaliforniai jótékonysági rendezvényen vett részt, később barátjával együtt egy autóval távozott az eseményről. A baleset a rendezvénytől nem messze következett be, egyelőre tisztázatlan okok miatt. A 2005-ös Porsche GT-t nem a színész vezette, a rendőrség szerint a tragédiában a sebesség is közrejátszhatott.