Kola Boof elkészítette a világ legzavarosabb 25 perces videóját, amiben beszél titkos társaságról, nagy farkú férficelebekről, zsarolásról, meg arról, hogy Mike Tyson mennyire csodálatos ember annak ellenére, hogy megerőszakolt valakit. Nem fogja elhinni azt, amit az alábbiakban fog látni és olvasni. De nem is nagyon kell.

A világ egyik legfurcsább videójára találtunk rá az International Business Times oldalán, amiben egy látszólag teljesen zavart nő, Kola Boof beszél. Boof magát leginkább írónak szereti nevezni, de a legtöbben inkább úgy ismerik őt, mint Osama bin Laden egykori szeretőjét. Ez a nő most nyilvánosságra hozott egy listát a húsz legnagyobb farkú férficelebről, amit egyik könyvében is megírt, de most úgy érezte, hogy egy videón is meg kell osztania ezt a világgal. Méghozzá zavaros elmondása szerint azért, mert egy férfi megzsarolta őt azzal, hogy mindenkinek elmondja, hogy még a kilencvenes évek közepén egy bulin mindenki szeme láttára meztelenre vetkőztette, és lepisilte őt. Mármint a zsaroló férfi, Kola Boofot.

És ekkor már kezdtünk gyanakodni, hogy Kola Boof nem teljesen százas, a videóját pedig semmiképpen sem szabad komolyan venni, de már nem volt megállás, végig kellett néznünk a videót, és ezt javasoljuk önnek is, ha szeret tátott szájjal ülni 25 percen keresztül.

Kola Boof azzal kezdte sztoriját, hogy a kilencvenes években létezett egy titkos társaság, az Alpharetta Sisters Secret Society, aminek 200 fekete nő volt a tagja, színésznők, modellek és call-girlök, köztük állítólag Tyra Banks és Vivica Fox is. Ennek a titkos társaságnak a tagjai pedig összeállítottak egy listát a legnagyobb farkú férfiakról, akik a 80-as, 90-es években voltak híresek. Utóbbit mondjuk azonnal meg is cáfolta Boof, mikor az egyik legnagyobb farkú hírességként 50 Centet nevezte meg, aki csak a 2005 után lett híres, előtte maximum az édesanyja és a haverjai ismerték őt. Persze erre Boof is gyorsan rájött, és hamar javította magát, és azt mondta, lehetséges, hogy a korai 2000-es évekből is bekerült pár férfi a listára.

Boof állítása szerint a listán szereplő férfiak közül senkivel nem feküdt le, méghozzá azért, mert ő fél a nagy farkaktól. Igen, ez a videó tényleg ennyire sokkolóan rossz, mert nem elég, hogy 5 perc 30 másodperc után egy olyan zenés betétet láthat, amit eddig még soha, de utána Boof elárulja, hogy ő bizony olyan szűk, mint egy 12 éves kislány, viszont sajnos az élet őt mindig nagyfarkú férfiakkal hozta össze.

Ha még ezek után sem akarja látni a videót – amit teljes mértékben megértünk – akkor elmondjuk, hogy az állítólagosan komoly és pontos listán olyanok szerepelnek, mint: Mekhi Pfeiffer, 50 Cent, Marc Anthony, Michael Jordan, Vin Diesel, James Woods, és Arsenio Hall.

Boof  beszél a videóban még arról is, hogy mennyire kétségbeesetten szeretett volna lefeküdni Michael Jordannal, illetve hogy három hétig fájt neki, miután Mike Tysonnal volt, aki amúgy szerinte egy csodálatos ember, mert nagyon mélyeket beszélgettek.

Kola Boof korábban egyébként járt Gerald Butlerrel is, jelenleg pedig Jason Applebaum üzletember felesége. Hogy a kedves férj mit szól felesége ámokfutásához, azt nem tudjuk, de abban biztosak vagyunk, hogy Kola Boofnak sikerült elkészítenie 2013 legfájdalmasabb és legrosszabb videóját.

Szeretné kommentálni? Facebook oldalunkon megteheti.

Kövessen minket a Facebookon is!