A műugró Tom Daley még csak most comingoutolt, de máris kiderült, hogy ki a pasija. Daley már nyár óta együtt van a nála húsz évvel idősebb férfival, aki teljesen mellékesen egy Oscar-díjas forgatókönyvíró.

A 2012-es londoni olimpiai játékok műugró sztárja, Tom Daley a napokban comingoutolt egy Youtube-ra feltöltött videóban, miután bevallotta, hogy biszexuális, és jelenleg egy férfival él együtt. Akkor még nem lehetett tudni, hogy a 19 éves műugró srácnak ki a választottja, de a Daily Mail úgy néz ki, már ezt is tudja. 

Daley állítólag a nála húsz évvel idősebb, 39 éves, Oscar-díjas forgatókönyvíróval, Dustin Lance Blackkel jár. A pletykát arra alapozzák, hogy a két férfiról készültek képek, ahogy egymás mellett sétálnak az utcán, kávéval a kezükben.

Egy jól értesült, de nevét elhallgató barát a Sunnak azt mondta, Daley odáig van Blackért, nagyon szeretik egymást, és nem érdekli őket, hogy másokat zavarja a köztük lévő nagy korkülönbség. "Dustin nagyon büszke Tomra amiatt, hogy megtette ezt a bejelentést. Ez most már biztosan egy tartós kapcsolat, és már arról is beszéltek, hogy a továbbiakban is együtt tervezik majd az életüket." Úgy tudni, hogy Daley és Black ezen a nyáron, a londoni Soho hotelben találkozott egymással, azóta pedig a műugró Daley London és Los Angeles között ingázik, hogy találkozni tudjon pasijával.

Daley pasija, a Milk című filmforgatókönyvírója egyébként Texasban nőtt fel, egy mormon családban, vagyis nem a legbefogadóbb közegben. Az alábbi videóban ezt is, és azt is elmondja, hogy ő végül hogy comingoutolt a szüleinek.