Azt még nem tudni, hogy Madonna és a toyboya tényleg szétmentek-e, és ha igen, akkor ki szakított kivel, de ha megnézzük az elmúlt hónapokban készült közös képeiket, egy csomó egyértelmű jel mutat a szakítás irányába.

 A nap egyik nagy szenzációja, hogy az 55 éves Madonna állítólag szakított a 28 éves játékszerével, Brahim Zaibat francia táncossal. Azt egyelőre nem tudni, hogy tényleg szakítottak-e, és hogy ki kezdeményezte a szakítást, de az biztos, hogy a dolognak számos előjele volt már. Lógott a levegőben, hogy úgy mondjuk.

Nem a fiúja karolja át

Ez az egyik utolsó közös képük, ami eseményen készült róluk, az idei MET-gálán jelentek meg együtt. A kép érdekessége, hogy bizonyára önnek sincs fogalma arról, hogy néz ki 28 éves táncos, Brahim Zaibat, és azt gondolja, hogy ő karolja át Madonnát. Nem, ez nem igaz, Madonna fiúja a kép jobb oldalán álló személy, aki egyáltalán nem karolja át Madonnát, olyannyira nem karolja át, hogy fél lépésnyit még direkt odébb is állt.

Ez a legutóbbi közös képük

A fotó Madonna Kabbala központjánál készült, elég sokat elárul a kettejük között lévő viszonyról. Egyáltalán nem tűnnek egy párnak, inkább csak két embernek, akik ismerik egymást és ugyanarra van dolguk. A kép néhány nappal azelőtt készült, hogy felröppentek a pletykák a szakításról.

Sosem mosolyognak együtt

Olyan képet találtunk egy csomót, amiken külön szerepelnek, és mosolyognak a fotón, sőt Madonna a fenti képen is elereszt egy félmosolyt. Olyat viszont egyáltalán nem találtunk, amin együtt szerepelnek, és mosolyognak. Külön érdekes, hogy Zaibat, aki elvileg nagyon verhette volna a mellét amiatt, hogy micsoda világsztárt kaparintott meg, kifejezetten igyekezett kerülni a kapcsolat alatt a nyilvánosságot. A legjobban talán ez a tavaly készült kép szemlélteti a dolgokat. Ismerőseikkel távoznak egy szórakozóhelyről, az ismerősök nevetgélnek, Madonnáék komoran menetelnek, Zaibat pedig egy erős lézerrel próbálja zavarni a lesifotósokat a képkészítésben.

Alig fogják egymás kezét

Nagyon sokat kellett túrni a képügynökségi képeket, hogy olyan fotót találjunk róluk, amin legalább csak egy kicsit fogják egymás kezét. Ez a fotó tavaly nyáron készült róluk, amikor meglátogatták az Hagia Szophiát. Zaibat úgy megy Madonna mellett, mint akinek a fogát húzzák, miközben az akasztására viszik.

Más nőkkel mosolyog

Nem arról van szó, hogy Brahim Zaibat nagyon mogorva fickó lenne, aki képtelen mosolyogni, vagy legalább olyan fejet vágni, ami alapján nem úgy tűnik, hogy legszívesebben tökön szúrná magát. Amikor nem Madonnával pózol, akkor kifejezetten könnyedén ereszt el mosolyokat. Ez a kép idén októberben készült egy reklámeseményen, amin Zaibat vidáman pózol egy vele egy ismertségi szinten álló nővel.

Talán összejött a táncpartnerével

A szakítást a legtöbb helyen azzal indokolják, hogy Zaibat jelenleg a Szombat esti láz, pontosabban a Dancing With The Stars francia változatában szerepel, és nagyon összemelegedett a partnerével, Katrina Patchettel. Olyannyira, hogy állítólag még egy New York-i útra is magával vitte, ahol több tucat fotót készítettek egymásról városnézés közben. A Radar Online szerint Patchett eléggé hasonlít a fiatal Madonnára, mi ezt azért így nem állítanánk.

Rocco Sean Pennel utazgatott

Kicsit távolról jön, de a szakításos pletykák ismeretében értelmet nyerhet a következő érv. Néhány napja sikkadt el az a hír, hogy Madonna Guy Ritchietől származó fia, Rocco Madonna korábbi férjével, Sean Pennel volt egy jótékonysági körúton Haitin. Nem túl lényeges hír, miért ne lehetne jóban valaki az anyja előző férjével. Viszont közben olyan pletykák is keringenek, hogy Madonna és Penn felmelegítették a 89-ben válással végződő kapcsolatukat, ennek fényében pedig akár arról is szó lehet, hogy Rocco és Penn próbálnak összemelegedni, hogy a későbbiekben családként tudjanak funkcionálni.

A fenti cikket kommentálhatja Facebook oldalunkon.

Kövessen minket a Facebookon is!