Oltári buli volt a British Fashion Awards - már ha azt nézzük, hány nő mulatott egyszerre villantásveszélyes öltözékben. Megmutatjuk őket, nyilván.

Az a jó a nagy, külföldi divateseményekben, hogy nemcsak a trendtémákban járatos, profi, értő közönségnek nyújtanak pompás szórakozást, hanem az avatatlan, földhözragadt szemlélőknek is. Így fordulhat elő, hogy míg díványos testvéreink pontos leírást adnak arról, mi említésre méltó történt a British Fashion Awardson (amely, hinnék-e, a brit divatipar fontos díjátadó ünnepsége), mi maradhatunk annál, hogy lefölözzük az eseményen készült fotókat, és megnézzük, kinek lógott ki valamije.

Örömmel üdvözöljük például Amber Le Bont, akiről egy büdös szót sem írtunk még soha, de Simon és Yasmine Le Bon modell lánya olyan remek ruhát választott, hogy tényleg természetfeletti jelenségre volt szüksége ekkora villantásveszélyben. Meg kell említenünk még a melloldalt villantó Sienna Millert is, illetve a jobb hasábunk tetején mutogató Rita Orát, akinek tényleg csak egy képzeletbeli cenzor huzigálta fel a ruháját, nehogy baj legyen. Kelly Brook viszont azt demonstrálta, mit tegyen egy óriásmellű nő, ha nem akar közönségesen kinézni.