A legtöbbet vetkőző német celebnek az év végén sikerült szintet ugrania, és már nemcsak különböző vörös szőnyeges eseményeken villant, és nemcsak performansznak beillő meztelenkedéseket vállal, hanem klipet is forgatott, amihez megnyert másik két glam modellt is, hogy pucérkodjanak vele. A szoftpornónak beillő videóban eleinte csak tornáznak később mindent megmutatnak, Schaefer a számban állítólag közreműködő is.

Schaefer eddig is rengeteg kisebb, kétes megítélésű meglepetéssel szolgált, például pucéran húsvétolt, az Oktoberfestet is festett mellekkel ünnepelte, az idei Forma 1-hez is sikerült tök meztelenre vetkőznie. Arra viszont nem számítottunk, hogy az év vége előtt még egyszer, minden eddiginél keményebben odateszi magát.

A klip elején mondjuk mindössze egy mellbimbóvillantás utal csak arra, hogy ebből később egy szoftpornó videó lesz. A glam modellek, betörnek egy fitneszterembe, belebújnak az edzőcuccaikba, és egy-két gyakorlatot nyomnak. Eddig mondjuk ez sem lenne több, mint a Call On Me legendássá vált klipje.

Aztán a csajok egyszer csak ledobják a tornaruhát, és úgy vonaglanak tovább. Játszanak kicsit a futópadon, lötyögnek  az elipszis gépen, aztán beugranak a zuhany alá, ahol rendesen beszappanozzák egymást, még egy csók is elcsattan, végül pezsgőt bontanak, és azt locsolják szét egymáson. A vetkőzés alapján tényleg úgy tűnik, hogy Schaefer a projekt egyik szellemi vezére, ugyanis ő a leglelkesebben a videóban.

Az mondjuk  furcsa, hogy nem sikerült még egy olyan félpornóst találniuk, aki teljesen levetkőzött volna, egyikőjük ugyanis végig magán tartja a bugyiját, míg a másik lánynak egy meztelen pucsítás is simán belefért.

Így aztán bármilyen olcsó az egész, az ember csak végignézi, mert kíváncsi, hogy meddig mennek el ribanckodásban. Schaefernek eddig is volt már olyan – nem zenés – videója, amelyben szorongatott már műfarkat, ennyit viszont mintha eddig nem mutatott volna magából. Mivel ezt vélhetően már nehéz fokozni, innen egyenes az út az első házi pornóvideójához.