Nincs is jobb, mint lassított felvételeket nézegetni táncoló, vagy bárhogy mozgó nőkről, és ezt már a kilencvenes évek elején is mindenki tudta, mert ugye a Baywatch gyakorlatilag erre épült. Most Candice Swanepoel is felfedezte magának az új iPhone-ok új fícsörét, amivel lassított videófelvételt is lehet készíteni.

Azt hittük, hogy Aleska Diamond lassított felvételen pattogó melleinél nem lesz jobb a héten, aztán megláttuk Candice Swanepoel instagramos videóit a Drunken Stepfather oldalán. A túlságosan is tökéletes fenekű Swanepoel felhúzott magára egy rojtos ruhácskát, amiben pörgött-forgott egy sort, és ez annyira megtetszett neki, hogy kapásból három videót is készített róla, természetesen a slow motion funkcióval.

A Victoria's Secret modellje az ünnepek előtt bizonyára ezzel a három videóval akart kedveskedni az ünnepek előtt instagramos követőinek, akik közül valószínűleg a tizenéves fiúk fogják a leginkább értékelni a lassított felvételes seggrázást. És akkor most nézze meg a három videót, jó szórakozást és boldog karácsonyt!

1.

2.

3.