Két népszerű jóst is megkérdeztünk arról, hogy mire számítanunk jövőre. Az eredmény kiábrándítónak tűnik, de az talán segít, hogy Király Viktornak és Tóth Verának is gyereke lesz, de még Hajdú Péternek is rendbe jön az élete.

Gazsi Gizella, főállású jósnő kicsit nagy vonalakban beszélt arról, hogy 2014 csupa vacak dolgot fog hozni: „Sok mindenre fel kell készülnie az országnak, mivel Szaturnusz-év lesz, ami sok akadályt gördít. De ha jól válogatjuk meg azt, amit teszünk, akkor jó is lehet, de az is csak 2014 második felében” – vezette fel, majd bele is kezdett a lényegbe. „Megint lesz természeti katasztrófa. Árvizek természetesen jönnek, de még az is lehet, hogy földrengések is lesznek. Valahol akár kicsit erősebb is, mint az eddig megszokottak, ezt sehogy sem tudjuk kikerülni. Az időjárás meleg lesz, de több eső lesz, mint idén volt.”

Hajdú Péter eltűnhet

Minket igazából az érdekelt a legjobban, hogy meddig tart Hajdú Péter vesszőfutása a Frizbi nézettségével. A jósnő szerint nem számíthat sok jóra. „Hajdú Péter Frizbijének a nézettsége lehet, hogy csökken, de még az is elképzelhető, hogy eltűnik a képernyőről.”

Kemény tél, nyári jég

A várható időjárásról Szegedi Erikának, hazánk többszörös főboszorkányának sincsenek jó hírei, úgyhogy mindenki kösse fel a gatyáját: „2014 időjárása megint nem lesz hozzánk kegyes, egész Európában sok probléma lesz. 2014 elején lesz egy kemény tél, tavasztól jön egy nagy belvíz-árvíz veszély, Eger és Budapest környékén pedig két-három földrengés is lesz, Dunántúlon pedig valahol április-május környékén egy hatos erősségűre is lehet számítani. Halálos áldozatot nem látok a katasztrófákból itthon, de Görögországban több problémát látok, de valahol egy tűzhányó is ki fog törni. Tavasz alig lesz, a tél után azonnal jön a nyár, amikor 40-45 fokos meleg is várható, július végén és augusztusban pedig jégkárral is szembe kell néznie a gazdáknak a Balaton környékén. Ez az év a megpróbáltatások éve lesz, de ha ezeken túl vagyunk, csak jobb fog jönni” – készített fel minket a tragédiák egész sorozatára a tenyérelemző és kártyavető.

Sok gyerek

Azért mindenki nyugodjon meg, hiszen ha minden jól megy, nagyon sokat fogunk dugni: „Több gyermeket fognak vállalni az anyák, mint eddig, nyártól már talán tudnak az emberek félretenni a pénzükből, mert végre rájövünk, hogy nem csak eltartatni kell magunkat, hanem dolgozni is.”

Tóth Vera a nagy nyertes

És ha ez még nem lenne elég jó hír, a magyar celebek is alkotni fognak! „Király Viktoréknál gyerek várható, de ő csak 2015-ben fog megszületni, náluk nagyon jó gyermekáldás mutatkozik. Liptai Claudiának is helyreáll a magánélete, nála házasságot is látok jövőre. Tóth Veránál is mutatkozik a szerelem, a házasság is a gyermekáldás is, ez teljesen biztos. Hajdú Péter viharos év előtt áll. Gondokat látok a párkapcsolatában és a karrierjében is, de év végére minden rendeződik nála, szeptember-október körül újra sikeres lesz mindenben.”