A 2013-as év nem volt túl gazdag celebbűncselekményekben, idénre lenyugodott Lindsay Lohan és Chris Brown is például, de akadtak nagyon durva esetek. A legkeményebb sztorija Oscar Pistoriusnak volt, aki megölte a barátnőjét.

Oscar Pistorius

Kezdjük a legdurvább idei bűncselekménnyel, amit híresség követett el. Még az év elején tartóztatták le a világ talán legismertebb paralimpikonját, Oscar Pistorius futót, mert mint később bebizonyosodott, dél-afrikai otthonukban megölte a barátnőjét. A tárgyalása még nagyban tart, nyáron várható az ítélet, akár 25 év börtönt is kaphat a gyilkosságért.

Reese Witherspoon

Reese Witherspoon Arrest DASH CAM VIDEO -- Crazier Than You Thought - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

Reese Witherspoont áprilisban tartóztatták le egy kissé zavaros ügy miatt. A színésznő a férjével, Jim Tothtal utazott, amikor megállították őket a rendőrök. A férje ittasan vezetett, Witherspoon viszont nem hagyta annyiban a dolgot, elkezdett balhézni a rendőrökkel, mindenféle kínos dologgal próbálta kimagyarázni a helyzetet, például arra hivatkozott, hogy mennyire híres, illetve, hogy terhes, ami igazából nem is volt. Végül rendbontásért letartóztatták, néhány forrás szerint bódult állapotban vezetésért is, pedig nem is ő volt a sofőr.

Jenna Jameson

Az egykori playmate-et és pornóst, Jenna Jamesont szintén áprilisban tartóztatták le, mint Witherspoont, méghozzá testi sértésért. Jameson az asszisztensének húzott be egyet, miközben fogta a telefonját. Viszont a telefonnak nem akármilyen tokja volt, Jameson egy boxerben, nem, nem az alsónadrágban, hanem a kocsmai verekedésre használt fémtárgyban tartja a telefonját.

Amanda Bynes

2013 egyetlen igazi celebmegőrülése Amanda Byneshoz köthető, ő viszont sosem volt annyira híres, hogy ezt túlságosan felkapják a lapok. De egészen elképesztő ívet produkált a B-kategóriás színésznő. Gyújtogatott például a kutyáját, meg egy idegen nő kocsibeállóját, randalírozott otthon, szállodában, annyira szétcsúszott, hogy gyámság alá kellett helyezni. Letartóztatni viszont azért tartóztatták le tavasszal, mert marihuánát találtak nála. A tárgyalása nem tudott elkezdődni, mert beszámíthatatlan, ezért különféle elvonókra kell előbb járnia.

Asap Rocky

Asap Rocky egy befutóban lévő rapper, vannak már slágerei, meg egy csomó menő fotója, amiken feszít, és 2013-ban már a rapperekhez illő balhé is összejött neki. A nyár végén egy rajongója tett bejelentést egy koncertje után, hogy a rapper állítólag megverte. A bejelentés valószínűleg nem volt alaptalan, mert Asap Rockyt letartóztatták. Arról nincsenek hírek, hogy lett-e folytatása a sztorinak, de valószínűleg megúszta.

Bam Margera

Bam Margera -- ARRESTED IN ICELAND ... For Destroying Rental Car - Watch More Celebrity Videos or Subscribe

A Jackass egykori sztárja, Bam Margera, aki egyébként azelőtt, hogy hivatásos baromként dolgozott volna, elég jó gördeszkás volt, az utóbbi időben nem sokat hallatott magáról. Így is összejött viszont neki egy letartóztatás, méghozzá a meglepően békés Izlandon. Bam Margera még 2012-ben öt napot Izlandon töltött, az utazáshoz pedig bérelt egy Toyota Landcruisert, amit elképesztően rossz állapotban vitt vissza pár nap után az autókölcsönzőbe, majd elhagyta az országot. 2013 nyarán viszont ismét Izlandra látogatott, de amint leszállt a reptéren, letartóztatták a tavalyi rongálása miatt. Végül megúszta a dolgot annyival, hogy egy jó nagy csekket kellett kiállítania, hogy kifizesse az autó javítását. Később részegen beismerte, hogy ő barmolta szét az autót, méghozzá szándékosan.

DMX

DMX a 2000-es évek elején majdnem világsztár rapper lett, aztán börtönbe kellett vonulnia, ami nagyjából ketté is törte a karrierjét. Ráadásul amiatt, hogy néhány éve 3 évre próbára bocsátották, folyamatosan balhékba keveredik. Merthogy arra lenne szüksége, hogy minden törvényt maradéktalanul betartson. Ez viszont nem megy neki. Csak 2013-ban legalább háromszor tartóztatták le mindenféle apróságok miatt. Volt, hogy részeg sofőr mellett ült, ezért vették elő, volt, hogy jogsi nélkül vezetett, és olyan is volt, hogy füvet találtak nála.

Lamar Odom

Nem a 2013-as lesz Khloe Kardashian férje, Lamar Odom kedvenc éve, az biztos. Annyira összecsúsztak körülötte a dolgok, hogy a felesége ultimátumot adott neki, vagy elvonóra megy, vagy elköltözik. Ezután Odom eltűnt egy pár napra, senki sem tudja, hogy merre volt, mit csinált, mindenesetre, amikor már nagyon kezdtek érte aggódni, előkerült. Aztán lehet, hogy válás lesz a házasság vége, legalábbis nemrég árulni kezdték a közös házukat, ami ezt vetítheti előre. És ha ez nem lenne elég, pont a napokban bocsátották próbára 3 évre egy idei ittas vezetési ügye miatt.

Tami Erin

Tami Erin neve valószínűleg nem túl ismerős, de onnan esetleg lehet ismerni, hogy ő játszotta a 80-as években Harisnyás Pippit. A 2013-as évet a visszatérésnek szentelte, amit úgy képzelt el, hogy majd okosan kiszivárogtatja a házipornóját. Ez hozott neki pont annyi ismertséget, hogy újra benne legyen a hírekben. Így az is megjelent a lapokban, hogy december közepén részegen vezetett Los Angeles-ben, összetört 3 autót, majd elhajtott a helyszínről. A rendőrök később letartóztatták, be is vitték előzetesbe, ahonnan Erin óvadék ellenében szabadulhatott.