A sebességkorlátozásokat örökké semmibe vevő Pintér Marianna, a köpőcsészének állt Boros Lajos, a nemzeti tragédiát okozó Dzsudzsák Balázs, a fotóssal balhézó Rékasi Károly és a nemzetközileg balhézó VV Éva szállnak versenybe a megtisztelő címért. Egy pont, ha semmi baj nincs vele, öt pont, ha tényleg ő az év lúzere.

Boros Lajos

Tényleg soha nem gondoltuk volna, hogy sajnálni fogjuk az egykor az ország elsőszámú rádiósának számító Boros Lajost, de megtörtént: a férfit annyira megalázták Sebestyén Balázsék a kilenc adást megélt Vundersőn és Zuperszexi első részében, hogy legszívesebben még mi is megöleltük volna. A tévében faarccal tűrni, hogy hülyét csináljanak az emberből, na az tényleg lúzerség.

Dzsudzsák Balázs

Az egy dolog, hogy a jelenleg a Dinamo Moszkvában pallérozódó Dzsudzsák Balázsnak úgy tűnik, sikerült túllépni egykori barátnőjén, Zimány Lindán, de ez így sem az ő éve volt. Kezdjük ott, hogy sikerült összetörnie a Lamborghinijét, de ennél is nyomasztóbb, hogy a legjobb magyar focistának tartott férfinak és 10 társának köszönhetően az utóbbi évek legnagyobb sporttragédiáját élhettük meg. A válogatott kilátástalan játékkal lazán kikapott Romániától, majd összejött egy történelmi vereség is Hollandiától. Dzsudzsák ezek után sem nézett magába, hanem értetlenkedve fogadta azt, hogy épp egy túlfizetett semmittevőnek tartják a szurkolók.

Pintér Marianna

Pintér Marianna annyira vadul éli a playmate-ek olyannyira irigyelt életét, hogy áprilisban még azt is megvillantotta, milyen szuper autója van. Illetve persze nem az övé a német rendszámú Mercedes, hanem egy barátjáé, de ő ment vele az M6-os autópályán olyan gyorsan, hogy a rendőröknek kellett megállásra kényszerítenie. Pintér ugyanis zenét hallgatott, és nem hallotta a szirénákat, mellesleg azzal védekezett, hogy nem érti, miért pont most kapcsolták le, amikor szokott ő enné la 203 km/h-nál sokkal gyorsabban is menni.

Rékasi Károly

A Barátok közt Bartha Zsoltja úgy döntött, hogy nem hagyja fotósunknak, hogy képeket gyártson róla és új nőjéről, Pikali Gerdáról. Ennek úgy adott hangot, hogy egyszerűen elvette a fényképezőgépet, amit később egy ismerőse méltóztatott visszaszállítani. Természetesen biztos nem arról volt szó, hogy mellesleg Rékasit többen is látni vélték alkoholt fogyasztani, mielőtt beült a volán mögé, hiszen ő csak magánéletet szeretne.

VV Éva

VV Éva helye gyakorlatilag kötelező itt: bár úgy tűnik, mostanában tényleg sikerült lejönnie a piálásról, az a sztori, amit Athénban hozott össze már önmagában is elég lett volna hozzá, hogy bekerüljön az évvégi válogatásunkba. A Való Világ 4 balhékirálynője egy szépségversenyre ment ki, ahol bár versenyezni nem tudott, a főguru asszisztenseként viszont balhézott a fodrásznál, a szervezőnél, és úgy általában mindenkinél. Baukó Éva elmondása szerint azért, mert mindenki prostitúcióra akarta rávenni, az ottaniak elmondása szerint pedig azért, mert őrült. Szerencsére azóta úgy tűnik, pár fokkal kezelhetőbbé vált.