A sztárok modellekkel járnak és élnek együtt, ez minden, csak nem ritka. De most feltesszük a kérdést: az ilyen párok melyik fele vonzóbb? Galériával segítünk, önnek csak annyi a dolga, hogy szavazzon, ki tűnik jobb fogásnak.

Olivia Palermo és Johannes Huebl 

A pár, amelynek férfitagját Kockahas blogunkban már megcsodálhatta nemrég, öt éve van együtt. Kicsit kakukktojásnak számítanak a mezőnyben, mert Palermo maga is modellkedik, de igazából realityceleb. Melyikük tűnik jobb fogásnak?

Melyikük?

Iman és David Bowie

Ez a pár már 1992 óta együtt van, gondolta volna? Egy közös gyerekük van, Alexandria, aki idén 14 éves. Bowie arcvonásai ugyan kezdik elengedni magukat kissé, de hát hatvanhat éves! 

Melyikük?

Rhea Durham és Mark Wahlberg

A színész és a modell-címlaplány nyolc éve voltak együtt, amikor 2009-ben összeházasodtak. Négy gyerekük van, boldogan élnek, igazán szép családjuk van. 

Melyikük?

Gisele Bündchen és Tom Brady

A modell és az amerikaifocista 2009 februárjában házasodtak össze (érdekesség: az esküvőt mindössze tíz nap alatt szervezték meg). Még abban az évben megszületett fiukk, Benjamin, 2012-ben pedig lányuk, Vivian.

Melyikük?

Brooklyn Decker és Andy Roddick

Újabb szép pár: a nő a Sports Illustrated bikinimodellje, a férfi teniszező. Ők is 2009-ben házasodtak össze, pedig történetük messze nem romantikusan indult: a férfi menedzsere felhívta a nőét.

Melyikük?

Chrissy Teigen és John Legend

A diétagyűlölő bikinimodell és az énekes 2007 óta vannak együtt, tavaly szeptemberben házasodtak össze Olaszországban. Életük vidám és pucérkodással tarkított, erről videónk is van

Melyikük?

Camilla Alves és Matthew McConaughey

Még egy színész-modell páros! 2007-ben jöttek össze, 2012 júniusában házasságot kötöttek. A brazil modell azóta három gyereket szült McConaughey-nak: Levit, Vidát és Livingstont.

Melyikük?

Behati Prinsloo és Adam Levine

A Maroon 5 énekese 2012 óta randizgat a Victoria's Secret bugyimodelljével, igaz, egy darabig szakításban voltak, akkor Levine egy másik manöken, Nina Agdal után járt. De most már eljegyezték egymást, úgyhogy inkább arra fogadnánk, hogy együtt maradnak.

Melyikük?

Paris Hilton és River Viiperi

Tavaly májusban a hivatásos örökösnő úgy nyilatkozott, élete szerelmét találta meg a nála 11 évvel fiatalabb modellben, akivel kész megállapodni, mert ő az egyik legkedvesebb, leglojálisabb férfi, akit valaha ismert, ráadásul a legszebb is. 2012 óta hivatalosan is együtt vannak.

Melyikük?