Akad néhány előnytelen kellék, aminek a viselése inkább praktikus, mintsem esztétikai célokat szolgál, ezek közé tartozik a fejhallgató is. Kellemetlenül érzi magát, hogy nagy lesz tőle a feje? Elmúlik, ha meglátja, a celebek sem szebbek benne.

Kényelmesebb, esztétikailag viszont sokkal rútabb a fejhallgató, mint a fülhallgató, épp ezért utcára csak kevesen hordják. Ugyanakkor praktikus is lehet, különösen télen, amikor könnyen lecserélhető vele a fülvédő. Fotókkal támasztjuk alá brit tudósokat nélkülöző megállapításunkat, amely szerint a fejhallgató valójában senkinek sem áll jól, és tulajdonképpen méltán száműzték a négy fal közé az irodai és zeneipari kelléket.

Ki a legbénább fejhallgatóban?

Gyakorlott használói között akadnak olyanok, akik megtanulták kikerülni frizuraromboló hatását – igaz ez például Pinkre. A U2 énekese, Bono alternatív egy alternatív funkciót mutatott be, míg Jessica Alba, Mariah Carey, Emeli Sandé, Kim Catrall a hagyományos viselés mellett döntöttek. Ön szerint melyiküknek áll a legbénábban? A beszólógatós, nagyseggű Nicki Minajnak, akinek a hajába süpped vagy inkább a valóságshow-celeb Snookinak, aki még egy kicsit butábbnak tűnik fejhallgatóban, mint anélkül? Esetleg Angelina Jolie-nak? Vagy neki úgyis mindegy, mert már anélkül is ziláltan néz ki? Netán az alternatív megoldást választó U2 Bonónak? A listában megtalálja Kim Kardashian húgát, Khloe Kardashiant, a legjobb brit női előadót, Emeli Sandét, sőt, Quentin Tarantinót is, aki nem bajlódott a frizurájával, inkább baseball sapkájára vette fel a fejhallgatót. Mit gondol? Szavazzon!