Kelly Brook segge lenyomta Pippa Middletonét

2014.01.09. 10:25 Módosítva: 2014.01.09. 11:37
Brit nőket kérdeztek arról, melyik celeb fenekét irigylik a legjobban. Akkora meglepetés azért nincs az első tízben, egyetlen érdekesség talán, hogy bekerült egy atléta is. Kelly Brook, Pippa Middleton, Kylie Minogue és Beyoncé a legjobbak között. A listán többen tavaly szültek, de ez cseppet sem zavarta meg a szavazókat.

Minden évben legalább egy tucatszor megválasztják az év legjobb fenekét. Egy brit felmérés szerint a nők Kelly Brook seggét szavazták meg a legjobbnak. Emlékezetes volt, hogy a királyi esküvő után mindenki Pippa Middleton fenekéért lelkesedett, még olyan plasztikát is lehetett kérni, amitől olyan hátsója lesz valakinek, mint neki – írja a Daily Mail. Őt először talán 2011-ben egy tévébemondónő, Carol Vorderman taszította le az élről

Pippa Middleton ezúttal is csak a harmadik helyre szorult, Holly Willoughby, tévés és modell férkőzött még be elé. A legjobb tízben szerepel még sorrendben Kylie Minougue, aki nemrég lelkesen mutatta meg a fenekét, Beyoncé, Cheryl Cole, Kim Kardashian, Jessica Ennis, atléta, Kate Middleton és Rihanna. A kutatásból még az derült ki, hogy a brit nők meg vannak elégedve a fenekükkel: 54 százalék szerint rendben van a méret és a forma is.

Az első tízben azért olyan nagy meglepetések nincsenek. Rihanna például minden alkalmat igyekszik megragadni, hogy egy kicsit pucsíthasson, Cheryl Cole is nemrég posztolt magáról fürdőruhás képet, néhány hónapja ráadásul még rózsákat is tetováltatott seggére, hogy még feltűnőbbé tegye. De Beyoncét se kell félteni, aki miután lefogyott, szintén minden alkalmat megragad, hogy ezt minél jobban tudatosítsa is rajongóiban. 

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!