Megtaláltuk Koch Izabellát, akit mostantól csak VV Izaként fog ismerni az ország. Az előéletéből arra következtetünk, hogy nem lesz szégyenlős, és ígéretéhez híven tényleg bármit megtesz majd a győzelemért. Nézzék, mennyi mindent megtudtunk!

A Blikkben ezt olvastuk Kochról: "Modellként dolgozik, de ennyivel nem elégszik meg, híres szupermodell szeretne lenni, ezért is jelentkezett a ValóVilágba. Csupán húszéves, de egész eddigi élete őrültség volt. Bevallása szerint olykor igen agresszív tud lenni, ráadásul elég hirtelen haragú, úgyhogy minden bizonnyal lesznek konfliktusai a villában. És ha ideges, még a hangja is irritálóra változik."

A Való Világ honlapjáról ilyesmik derültek ki: 1993-ban született. Dohányzik, napi egy doboz simán elfogy. Kedvenc piája a whiskey. Vannak csillag tetkói. Stohl András az a celeb, akit ki nem állhat, viszont imádja Oroszlán Szonját. Nem tudja megnevezni élete legőrültebb pillnatát, mert "az egész élete egy őrültség". A legszörnyűbb, ami valaha történt vele, hogy lerobbant az autópályán. Bármit megtenne a fődíjért. Változó, hogy milyen gyakorisággal szexel, de naponta többször teszi. 

Amiket pedig mi kiderítettünk róla:

- Jelenleg tizenkettedikes a Katona József Szakközépiskola és Felnőttoktatási Gimnázium nevű intézményben. Kérdésükre, hogy 20 évesen tényleg oda jár-e még, biztosan nem érettségizett-e le tavaly-tavalyelőtt, a hívásunkra válaszoló kollega annyit mondott: "Reméljük, ha sikeresen teljesíti az évet, eljut az érettségiig." Tartunk tőle, hogy ha most bekerül a villába, idén sem sikerül eljutnia az év végéig.

- Tegnap inaktívvá tette a Facebook profilját, de találtunk másikat. Ő az, nézzék!

- Szerencsére sok Facebook-barátja van, akik szeretnek vele közös képeket posztolni. Láttuk rózsaszín orral csücsöríteni, és megbizonyosodhattunk róla, hogy fakkolni is ügyesen tud.

- Az iizabeelll néven regisztrált Instagram profilja alapján a "Duckface Királynője" címet azonnal megszavaztuk neki, ha ide kattintanak, megértik, miért

- Szerepelt videoklipekben, mint a méltatlanul elfeledett Suna című csoda Spike Dilotól, vagy a G.w.M Én kérek elnézést című trackje, Curtis közreműködésével.

- Próbálkozott már több szépségversenyen, például a Miss White Angelen (ő a 9-es), a Miss Holidayen, vagy a Miss Internationalen. Kedvencünk a Zámbó Krisztián nevével fémjelzett Mr & Miss Bond, ez ki ne hagyja, igazán csodálatos!

- Itt pedig egy szexuálisabb, dekoltázsvillantós fotót is talál róla Isabelle néven, ha véletlenül az érdekelné!