A színésznő sorozatot indított a Twitterén: belemászik dolgokba, hogy kiderítse, belefér-e egy minihűtőbe, vagy éppen szárítógépbe. Az egyik ilyen fotóján a bugyija is látszik, de őt nem zavarja, így is közzétette.

Christina Ricci mindössze 155 centi magas, amin kesereghetne ugyan, de inkább poénkodik rajta. Az öregedéssel szépülő színésznő múlt év végén például kitalálta, hogy egy csomó helyre megpróbál bemászni, hogy rájöjjön, belefér-e például egy szállodai minihűtőszekrénybe, vagy mondjuk egy szárítógépbe. A Beleférek című sorozat sajnos egyelőre csak ebből a két elemből áll, de így is lenyűgöző.

A hűtős felvétel már csak azért is rettentően népszerű, mert a színésznőnek látszik rajta a bugyija. “Igen, a nadrág megfelelőbb hűtőbe mászós öltözet lett volna. De hát kínálkozott egy lehetőség, és éltem vele.” (Nem elég a villantásból? Itt többet láthat belőle.)

Követői is akadtak - nálunk az emberek aleskadiamondingolnak, ő viszont a riccizésre, vagyis a valahová bemászásra ihlette meg az embereket. Például a karácsonyfa, egy asztal alá, kukába, de valószínűleg ennek az étteremnek a legénysége merítette ki igazán a lehetőségeket.

A színésznő egyébként rettentő szórakoztató Twittert vezet, amit nemcsak az eddig viszonylag rövid, beleférős sorozat miatt érdemes követni, hanem mert vicces hülyeségeket is elárul magáról. Például, hogy ha megharagszik a férjére, egyszerűen eldugja előle a vécépapírt. De megmutatta rajta az esküvői ruháját is, illetve a következő gondolatot osztotta meg a világgal: “van valami a magasságomban, ami azt az érzést kelti az emberekben, hogy meg kellene érinteniük. De van valami a tekintetemben, ami elárulja nekik, hogy akkor búcsút inthetnének annak a kéznek. Instagramja is van, de az unalmas.