A héten, úgy néz ki, két dolog kötötte le a sztárokat: a különböző díjátadók és a kötelező téli tengerparti pózolás. Összeszedtük azokat a képeket, amelyeket mindezek közben készítettek.

Ha már Golden Globe-ot nem nyert, azért jól megmarkolta a saját gömbjeit a frissen férjhez ment Kaley Cuoco, akihez Melissa Rauch is csatlakozott. (Rauch a kép bal oldalán látható, és ugyanúgy az Agymenők című sorozatban játszik, mint Cuoco.)

Hiába volt Jake Gyllenhaal nője egy ideig Alyssa Miller, úgy néz ki csak az ipari negyedben tellett neki lakásra. 

Ireland Baldwin, Kim Basinger és Alec Baldwin lánya nagyon formában van, előbb merészen kivágott dekoltázzsal pózolt, most megmutatta mi van alatta. Egy csomó homok. (Az ő Instagramját amúgy érdemes tüzetesebben átnézni, nagyon belejött a bikinis képek posztolgatásába.)

Ha már tengerpart, akkor Beyoncé megmutatja, hogy az éneklés mellett az Instagram-filterekhez is nagyon ért! (A pénteki videóját viszont nem tudtuk megfejteni.)

Oké, már meg sem lepődünk azon, hogy valami celeb megint a tengerparton pózol januárban, de azt mondja meg valaki, miért van rendőrségi kordon Gisele Bündchen mögött?!

Azok után, hogy tavaly Candice Swanepoel szupermodell nevéhez fűzödött az év bikinis fotója, már csak egyetlen dolog maradhatott hátra: törölköző híján egy brazil zászlón süttetni a bikinivonalát. (Akinek ennyi nem elég, nézze meg itt pucéron.)