A színésznő most éppen Sean Fridayjel jár, aki egy viszonylag sikeres rockzenekar dobosa, imád magáról rövid videókat készíteni, sok tetoválása van, és állítólag őrült jó fej.

Igazán nem mondhatjuk el, hogy túl sokat tudnánk az 51 éves Demi Moore új pasijáról, de azért próbáljuk összefoglalni, épp kivel szórakoztatja magát a színésznő, aki Ashton Kutcheren már talán túl tudott lépni, de a nála sokkal fiatalabb pasikon jól láthatóan nem. Ezúttal a 27 éves Sean Friday került a horogra, akit először karácsonykor mutatott meg a nyilvánosságnak, egy mexikói nyaralgatáson. Róla öt dolgot tudunk.

1. Egy dobosról van szó, mégpedig a Dead Sara nevű, leginkább hangsúlyozottan tökös és odbaszós rádiórock-zenekaréról. Amelynek egyébként női énekese van, aki jól fel is dobja a végeredményt. Ha valaki azt hinné, hogy egy nímand garázsrock-zenekarról beszélünk, az téved, jelenleg egy multinál adják ki lemezeiket, legutóbb 2012-ben tették ezt meg.

2. Már 2013 nyarának elején is együtt lógtak, és Moore jó eséllyel a szintén zenéléssel foglalkozó lányán keresztül ismerte meg Fridayt: először júniusban látták a Dead Sara backstage-ében Los Angelesben, ahova a lányát kísérte el, júliusban pedig már beszélgetni is látták a párocskát egy olyan koncerten, ahol a Dead Sara és Rumer Willis is felléptek.

3. Sok tetoválása van, többek közt zenekarának logóját is magára varratta, de az emblematikus modell, Twiggy arcképe is ékesíti a testet, amiért Demi Moore annyira odavan.

4. Imád Vine-okat készíteni. Elég csak ránézni a Twitterére, ez az ember szerelmes magába, és minden apró arcmozdulatát meg akarja örökíteni. Hogy pontosan miért csinálja, nem értjük.

5. A People forrása szerint őrült jó fej, nem véletlenül szeretett bele Demi Moore. “Sean Friday nagyon nagy király! Tipikusan az a figura, akivel egyszerűen jó együtt lenni, ezért vele akarsz lógni” - árulta el a nagy titkot egy párhoz közel álló, de persze névtelen forrás.