Lee Henrik produkciója teljesen értelmezhetetlen, Tihanyi-Tóth Csaba dalolni szeret, Várkonyi András leginkább a bort ajnározza, Mérai Kata pedig Tankcsapdát dolgozott fel. Megdöbbentő képsorok következnek.

Lee Henrik (Kis Chen, Cheng)

A Barátok közt első ázsiai származású színésze, mellesleg a sorozat egyetlen vezetéknév nélkül élő figurája bődületesen erős anyagokat tud a háta mögött. Először Kis Chen néven adott ki egy teljesen értelmezhetetlen dalt, majd komolyabb vizekre evezve folytatta pályáját, továbbra is nehezen értelmezhető stílusban. Mi az első dalából emeltünk ki pár felejthetetlen másodpercet.

Tihanyi-Tóth Csaba (Novák Laci)

A sorozat mulya boltosa, seftese, és még ki tudja, mije leginkább a déli harangszóhoz illő nótázásokban jeleskedik. Alább például az Akácos út című klasszikust nováklacisította el.

Dósa Matyi (Egresi Tóni)

Berényi Miklós tragikus körülmények közt elhunyt fogadott fia egy ideig annyira komolyan vette ezt a lemezkiadás dolgot, hogy még óriásplakátokon is láthattuk igéző tekintetét. Leginkább musicalekben utazik, a legmesszebbre persze akkor jutott, amikor a valami szörnyű véletlen folytán népszerű High School Musical magyar verziójában brillírozott. Itt például Széles Izával énekel.

Várkonyi András (Kertész Vilmos)

Talán nem lövünk mellé, ha kijelentjük, hogy Várkonyi András bordala a legnagyobb partysláger. Egyrészt azért, mert Várkonyi hangja tényleg olyan, hogy legszívesebben üvegszámra innánk rá a borokat, másrészt forgatott hozzá egy 10 pontos klipet is.

Bozsek Márk (Fekete Szabolcs)

A negyedik X-Faktor óta persze az ő zenei karrierje a legismertebb, hiszen heteken át mutathatta be minden héten, hogy amúgy tud énekelni. Természetesen az X-Faktor előtt is zenélt már, itt például akusztikus gitáron hozza azt, amit a szegény ember James Bluntjának hoznia kell. Nem csak ehhez ért ám, például Gabriel B mellett egy elég prosztó diszkózásban is feltűnt.

Aradi Balázs (Jenes/Berényi Balázs)

Miklós eltitkolt fia leginkább beatboxol, de egyszer már azt is elárulta, hogy zenéket is ír. Igaz ő nem így hívja ezt, hanem music productionnek, ami nyilván jóval tudományosabb, de a nagyon underground drum and bass hívei akár már ikszelgethettek is a zenéire, amik közül mi sajnos egyet sem találtunk meg. Mellesleg Bozsek Márkkal is szokott közösen alkotni, ott is a beatbox megy.

Mérai Kata (Illés Júlia)

Annyira meglepődtünk rajta, hogy a sorozatban egyszerű családanyát alakító Mérai Kata Tankcsapdát is dolgoz fel a Mérai Kata és a JAJQ nevű, leginkább jazzben utazó zenekarával, hogy ebből ki sem tudunk emelni csúcspontot.