Frances Bean Cobain egyre több képet tesz ki magáról a Twitterére, úgyhogy mostantól nemcsak azt tudjuk, ő maga mennyire hasonlít az apjára: vőlegénye, Isaiah Silva is kiköpött Kurt Cobain.

Ritkán megy brékingszámba, ha egy gyerek hasonlít a szüleire, viszont Francis Bean Cobain – Kurt Cobain és Courtney Love egyetlen gyereke – esetében tényleg megejtő a hasonlóság. A képzőművész mostanában sok képet tett fel magáról a Twitterére, úgyhogy erről önök is meggyőződhetnek.

Itt egy másik is, ha ez nem győzte volna meg.

De ami még ennél is durvább, hogy a vőlegénye, Isaiah Silva (aki mellesleg a Rambles énekes-gitárosa) mennyire hasonlít Kurt Cobainre.

Itt egy másik, bizonyító erejű kép, még tavaly nyárról.

A pár a jelek szerint a nyilvánosság kizárásával éli magánéletét, kapcsolatukról annyit osztottak meg, hogy átcsókolózták magukat az újévbe.

Cobain, úgy sejtjük, önszántából nem szerepel a hírekben – életében összesen hat interjút adott. Szűkszavú wikije szerint 2010-ben volt kiállítása legutóbb, de részt vett azóta több művészeti projektben. 2011-ben Heidi Slimane készített róla emlékezetes fotósorozatot, azóta nem modellkedett. Szóval, ha érdeklődik iránta, marad a Twitter, vagyez a többé-kevésbé hivatalosnak tűnő Facebook-oldal.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!