Sarka Kata LL Juniorral fog énekelni a harmadik Nagy Duettben, ami az előzmények alapján kitörölhetetlen emlékeket hagy majd minden nézőben. Ő se fűz sok reményt a teljesítményéhez, de még az énektanár sem ígért semmit.

Mindenki készüljön fel a legdurvábbakra: Sarka Kata bejelentette, hogy indul a hamarosan a TV2-n látható Nagy Duett harmadik szériájában, ahol LL Junior társaságában ereszti ki a hangját. Érdekes, hogy Sarka Kata eddig összesen egyszer énekelt nyilvánosan, akkor még azt ígérte, hogy soha többé nem tesz velünk ilyet.

“Magam sem értem, hogy történhetett, hogy elvállaltam az éneklést a Nagy Duettben, de azt hiszem, a csapat számított a legtöbbet. Gyakorlatilag a szerkesztőtől kezdve az énektanáron át a partneremig, Juniorig mindenki a barátom” – mondta a Velvetnek Sarka Kata, azt azért nem említve, hogy valószínűleg nem ingyen fog énekelni. “Bízom benne, hogy valamit ki tudnak belőlem hozni, de hát tudom, mire vagyok képes, úgyhogy inkább poénra veszem. Azt nem szabad elhinnem, hogy valaha is énekesnő leszek. Valahogy úgy akarom, ahogy Peti (a férje, Hajdú Péter - a szerk.) csinálta, aki szintén tudta, hogy nincs jó hangja, de becsülettel végigcsinálta.

Hajdúné elmondása szerint a férje nevetve támogatta, hogy csillogtassa meg legendás énektudását, de nem volt mindenki ennyire lelkes. “Édesanyám azt mondta, hogy ismer gyerekkorom óta, és ki kell jelentenie, hogy egy antizenész vagyok. Nagy antitalentumnak tartanak otthon” – vázolta fel a szomorú valóságot. Nem a levegőbe beszélt, erről ez a videó tanúskodik.

Azért igyekszik tisztességgel készülni a Nagy Duettre, bár az énektanárja sem érzi azt, hogy Sarka Kata lesz a magyar popzene nagykövete. “Azt mondta, hogy 10%-ot tud nagyjából hozzátenni az énekhangomhoz azzal, ha megtanulom a légzőtechnikát. Sajnos ő sem fűz nagy reményekez hozzám” – jelentette ki az esélytelenek nyugalmával induló nő. “Junior azt mondta persze, hogy nagyon örül, de azt, hogy mit gondolt valójában, soha nem fogjuk megtudni. Örülök neki, mert régóta jó barátok vagyunk.”

Erről is van véleménye? Mondja el!

Kövessen minket a Facebookon is!