Szerda este kiesett az első játékos a Való világ hatodik szériájából. VV Alexának többek között azért kellett távoznia, mert a nézők nem bírták elviselni a brutális röhögését. Megnéztük a többi lányt is, hallgassa meg őket egyesével, majd döntsön, tényleg VV Alexa röhögése a legfájdalmasabb? Minél több pontot ad, annál jobban fáj a hallott hang.

Szerda estére, alig tíz nap alatt VV Alexa kiröhögte magát a villából. Ő az idei széria első kiesője, és ilyenre talán még nem volt példa, hogy valakit azért zavarjanak haza a nézők, mert többek között a nevetésétől mennek falnak.

Tény, hogy VV Alexa röhögésével kisebb népcsoportokat könnyedén ki lehet irtani, de azért a többiek sem sokkal kellemesebbek. Hallgassa meg mindegyik röhögést, és döntsön, melyik a legrosszabb!

Próbáltuk megkönnyíteni a helyzetet, csak a színtiszta nevetést kivágni, ahol erre volt mód, minél több pontot ad, annál jobban fáj önnek az adott röhögés.

VV Alexa

Igazán jó szívűek vagyunk, a kíméletlen Alexa-röhögésnek egy viszonylag enyhe változatát választottuk cikkünkhöz. Ez is tökéletesen bemutatja, miért brutális ez a röhögés, viszont nem okoz egyből maradandó károsodásokat. Fontos tudni, hogy VV Alexánál ez a röhögési szint gyakorlatilag a suttogással volt egyenlő, amikor elemében volt, ennél jóval harsányabban művelte a pusztítást. Ráadásul nagyon, nagyon, nagyon sokszor.

VV Charlotte

VV Charlotte nagyon ritkán röhög a villában. Fura, de egy csomószor hang nélkül nevet, vagy olyan halkan, hogy a többiek, de főleg VV Dorka és VV Alexa hangtámadásaiból nem lehet kivenni az öblös nevetését. Szerencsére, a beköltözéskor még olyan kevesen voltak, hogy az ő hangja is érvényesülni tudott. Igazán kiereszthetné gyakrabban is ezt a rajzfilmes gonosz boszorkányra és Soma Mamagésára egyszerre emlékeztető, túlvilági hangcsodát.

VV Dorka

Hallja a fenti részletben egy kicsit a háttérben azt a kísértetiesen palackorrú delfinekre emlékeztető csipogó hangot (ha nem ismeri annyira a delfineket, itt hallgassa meg a harmadik hangot)? Nos, az nem egy delfin a Való világ villában, hanem VV Dorka. Egészen fájdalmas lehet folyamatosan ezt a röhögést hallani, bár lehet, hogy igazából csak egy kis halat szeretne ilyenkor kérni.

VV Iza

Ebben a részletben azt hallani, ahogy VV Alexa és VV Iza egyszerre nevetnek. Reméljük, VV Alexa röhögését könnyedén megkülönbözteti, így ön is hallja azt a háttérben fuldokló énekesmadarat, ami nem más, mint VV Iza. Eleinte azt hittük, hogy be fog rohanni hozzá egy mentős, mert tényleg megfullad, de nem, VV Iza így röhög örömében.

VV Teó

VV Teó a villa legkevésbé nevetős játékosa, és hát, adjunk hálát a sorsnak, hogy ez így van. A leginkább felszabadult a beköltözésekor volt, ekkor még eleresztett egy kis nevetést is. Villatársai valószínűleg azóta is sokkban vannak, és remegve várják a pillanatot, amikor VV Teó megint elneveti magát egy viccen. Egyszerre csipogó, fejhangú, zaklatottan kattogó, mint VV Alexáé.

VV Viki

Amennyire irritáló VV Viki viselkedése, annyira elviselhető a röhögése. Leginkább a lassan, csak néhány próbálkozás után beinduló régi motorokra emlékeztet ez a fajta röhögés, kellemes hangszínnel kombinálva egyáltalán nem bántó. VV Viki a kellemes hangszín határán egyensúlyoz, de talán még ez a leginkább fájdalommentes nevetés az összes közül.

VV Zsófi

VV Zsófi még csak szerdán költözött be VV Alexa helyére a villába, ezért túl sokat nem volt ideje nevetni, de szerencsére Istenes Bence a beköltözéskor sikeresen megröhögtette. Így kiderült, hogy VV Zsófi az irritáló, egyszerre fej- és orrhangú nevetést preferálja. Alig várjuk, hogy kapja a műsorban a jobbnál jobb poénokat!