Most derült ki, hogy a színésznek Anna Elisabet Eberstein svéd tévés producertől is van egy gyereke. Kevés fejszámolással is kiderül, hogy Hugh Grantnek két nőtől, tizenöt hónapon belül, három gyereke született. Ha most teljesen összezavarodott, és nem érti, hogy ki, kivel, mikor, mit csinált, olvasson tovább, a végére minden tiszta lesz.

Hugh Grant viszonylag későn, 51 évesen lett apa, de úgy néz ki, a dolog annyira megtetszett neki, hogy belehúzott, és csinált még két gyereket. Azt eddig is tudtuk, hogy a nála 19 évvel fiatalabb, kínai barátnőjétől, Tinlang Hongtól két gyereke is született – az egyik 2011 szeptemberében, a másik pedig 2012 decemberében –, az viszont csak most derült ki, hogy a színésznek 2012 szeptemberében született egy harmadik gyereke is. Anyja egy svéd tévés producer, Anna Elisabet Eberstein.

A Daily Mail azt írja, az, hogy Grant harmadik gyerekéről eddig azért nem tudott senki, mert az apa neve nem szerepelt a gyerek anyakönyvi kivonatán, és csak 2013 decemberében, a gyerek születése után több mint egy évvel került rá Hugh Grant neve. Az, hogy miért vártak ezzel idáig, nem derült ki.

Grant egykori barátnője, Hong állítólag tudott róla, hogy a színésznek viszonya volt Ebersteinnel is. A producer állítólag egy 2,69 millió fontos (több mint egymilliárd forintos) házat vett egy hónappal a fia születése előtt Fulhamben, közel ahhoz a házhoz, ahol Grant másik nője él a gyerekeikkel. Egyébként jó, ha tudja, hogy Grant hivatalosan egyik nővel sem élt soha együtt, Hong pedig már a barátnője sem volt, amikor másodszorra is teherbe esett a színésztől.

Ha pedig még mindig nem értené, összefoglaljuk egy mondatban: Grantnek született egy lánya 2011 szeptemberében Hongtól, majd négy hónappal később teherbe ejtette Ebersteint, rá három hónapra pedig újra Hongot, vagyis 2012-ben volt körülbelül öt hónap, amikor a két nő egyszerre volt terhes Grant egy-egy gyerekével.