Február elsején rendezik az év legnagyobb celebeseményét, a Story-gálát, amit minden évben nagyon várunk, különösen az alábbi öt dolgot, például hogy milyen lesz Medveczky Ilona ruhája, vagy hogy kap-e díjat a TV2. Szombati tudósításunkból kiderül majd, hogy a várakozásainknak megfelelően alakultak-e a dolgok.

Milyen ruhában érkezik Kiszel Tünde és a partnere?

Az est legfontosabb kérdése nem az szokott lenni, hogy megérkezik-e Kiszel Tünde, mert biztos, hogy megérkezik. A kérdés, sőt kérdések azok szoktak lenni, hogy Kiszel Tünde mikor érkezik, kivel érkezik, és miben érkezik. Azt már tudjuk, hogy kivel érkezik idén, egy újabb 21 éves fiúval. A korábbi évek tapasztalatai alapján az első érkezők között szokott lenni, így idén is erre számítunk. Az viszont örök meglepetés, hogy mit vesz fel. Tuti, hogy valami nagyon estélyi, nagyon színes, nagyon nagyonos ruhát. A tavalyi partnere, VV Aurelio első számú magyar hasonmása szolidan Kiszelhez öltözött, kíváncsian várjuk, hogy az idei bika csak egy nyakkendőnyire ölti-e magára partnere ruháját, vagy jobban azonosulnak egymással.

Mivel hívja fel magára a figyelmet Medveczky Ilona?

Medveczky Ilona Kiszel Tünde mellett a Story-gálák nagy öregje, de arról is híres, hogy minden celebeseményen valami nagyon extrában igyekszik megjelenni. Story-gálán volt már kalocsaiban és a nyakában egy csomó fehér rókával is, de más eseményeken egészen merész összeállításokban képes megjelenni. A fenti galériában összeszedtünk egy pár képet arról, hogy milyen ruhákat szokott választani, izgatottan várjuk az idei összeállítást.

Fellép-e a Smile zenekar?

Voltak olyan évek a Story-gálán, amikor nem Gönczi Gábor haknibandája volt a főfellépő. Láthattuk már Tabáni Istvánt és az Első emeletet is a Corinthia Hotel diszkótermében, de a Story-gála akkor az igazi, amikor Gönczi Gábor és a Smile zenél. Klasszikus lakodalmas zenekar az övé, minden stílusú számot igyekeznek előadni, az úri közönség meg általában boldogan ropja a zenéjükre, már rég nem józanul.

Megjelennek-e Schobert Norbiék?

A Story-gála nagy távolmaradója Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka. Tavalyelőtt és tavaly is a Story-gála hétvégéjére esett az Update-bál, ezért Schoberték értelemszerűen ott voltak. A harmadik Update-bálnak egyelőre nem találtuk nyomát, így van egy kis esély arra, hogy a médiából frissen kivonuló pár mégiscsak tiszteletét teszi az év báljában.

Nyer-e díjat TV2-produkció?

A Story Ötcsillag Díjátadón nemcsak piálás és tánc van, de van például egy díjátadó is, amin mindenféle, gyakran változó kategóriákban hirdetnek nyerteseknek különféle produkciókat. A tévécsatornák közötti statisztikák nagyon az RTL Klubnak kedveznek. 2000 óta 12 RTL Klub-os és 3 TV2-es műsor nyert Az év televíziós produkciója és Az év leg-leg-legje kategóriákban, de még durvább a kép, ha az egyes csatornákhoz köthető díjazottakat nézzük. Az RTL Klub produkciói, kiadványai, arcai eddig 35 alkalommal kaptak díjat, szemben a TV2-érintettségű műsorokkal, műsorvezetőkkel: ők csak 13 díjat vihettek haza. Idén a TV2-nek elég jók az esélyei, Várkonyi Andrea ott van Az év műsorvezetőnői nevű kategóriában, Az év televíziós produkciója kategóriában pedig három műsorral is szerepelnek, Az ének iskolájával, az Édes élettel és a Sztárban sztárral. Kérdés, hogy sikerül-e lenyomniuk az X-Faktort például.

Mi ott leszünk!

Mi ott leszünk a Story-gálán, ön pedig legyen itt szombaton 17:00-től a Velveten, és kövesse az online közvetítésünket, így tuti nem marad le az év celebeseményének semmilyen arcpirító részletéről sem!