A bozontos szemöldökű modell és a biszex, kissé botrányos életű színésznő, Michelle Rodriguez hirtelen nagyon jóban lette,k és a róluk készült fotók alapján biztos, hogy állandóan együtt lógnak. Delevingne ismerősei most attól tartanak, hogy Rodriguez rossz hatással van a nála tizennégy évvel fiatalabb modellre.

Cara Delevingne nemrég még Rita Orával, majd Rihannával barátkozott, most viszont már a biszex színésznővel, Michelle Rodriguezzel nyomul. Tizennégy év van köztük, de ez a legkevesebb probléma a Daily Mail szerint, ugyanis Rodrigueznek nem egyszerű a múltja, kétszer volt már börtönben és alkoholproblémái is akadtak.

A 21 éves, bozontos szemöldökű modell, Cara Delevingne és Michelle Rodriguez január elején Párizsban voltak a divatheteken, most pedig Londonban vannak, szintén kettesben, amiből mindenki csak arra tud következtetni, hogy ezek bizony együtt vannak.

Többen emiatt most féltik a modellt, akinek szintén lehetnek alkoholproblémái, és ezt egy, az instagramjára feltöltött fotó miatt is gondolják. A fotón annyi látszik, hogy a modell karjába intravénásan valószínáleg valami vitamint fecskendeznek be, ami a Daily Mail szerint egy másnaposság elleni kúra, amit a celebek előszeretettel alkalmaznak. Szóval most mindneki attól tart, hogy Cara Delevingne szétcsapja magát a biszex színésznő mellett, főleg mert állandóan tetováltat, sőt nemrég részegen mentek kosármeccsre is, ahol mindenki előtt smároltak.

Igaz, utóbbit korábban Miley Cyrus-szal és Sienna Millerrel is megtette már a modell. Úgy tudni, hogy már a Delevingne-t alkalmazó modellügynökségnek sem tetszik a modell viselkedése, pedig ők hozzászokhattak a botrányokhoz, mert ők képviselték korábban Kate Mosst is. Hogy Cara Delevingne és Michelle Rodriguez tényleg összejöttek-e, vagy csak egy nagyon intenzív barátság van köztük, azt nem tudjuk, de valószínűleg hamarosan kiderül.