A legutóbbi X-Faktorban harmadik helyen végzett, pornós múltját nyíltan vállaló énekesnő lazán mozog a Story-gála celebjei és újságírói között, és kedvesen válaszol minden kérdésre. Krasznai Tünde először nyilatkozott a Velvetnek, amiben arról beszélt, hogy egyelőre ugyan még nem tud énektanárhoz menni a celebkedés miatt, de hálás a sorsnak, hogy kapott lehetőséget az újrakezdésre.

Apránként haladás

Az X-Faktorban felbukkant egykori felnőttfilmes azt mondja, hogy természetesen teljesen megváltoztatta az életét a műsor, és nagyon boldog, mert azzal foglalkozhat, amivel szeret. „Szükségem volt erre a változásra, mint virágnak a vízre, az biztos” – foglalja össze a tapasztalatait Kasznai a Velvetnek, aki ezúttal nem csókolózott egyetlen riporterrel sem. „Az, hogy ismert lettem, az csak egy dolog, nem emiatt élvezem." Azt mondja, ha kitart az önazonossága mellett, akkor ennek jövője is lehet. „Tényleg nagyon sokat dolgozom, apránként haladok előre.”

Krasznai hatalmas megtiszteltetésnek érzi, hogy egyre több hosszú interjúra kérik fel, úgy véli, ezek szerint érdekli az embereket ő is, és az is, hogyan gondolkodik a világról. Ez nagyon jólesik neki, és mint említi, próbál ennek mindennap eleget is tenni, ha jön valami felkérés. Emellett sokat próbál a zenekarával, és énekórákra is fog járni. „Azért csak fogok, mert egyelőre tényleg a celebtörténet teszi ki a napjaimat.” A legfontosabb számára, hogy most minden kreativitása, minden üzenete – úgy néz ki – megmutatkozhat végre.

A hosszú élet

Krasznai állítása szerint tényleg a zene miatt jelentkezett a műsorba, őt nem érdekelte, hogy celeb lehet. „Én azért mentem, hogy énekelhessek, és úgy voltam bele, hogy lesz, ami lesz, vagy bejön, vagy nem.” Mindig is érezte magában, hogy a zenével kell foglalkoznia, csak eddig talán nem a jó helyen volt, nem a jó időben. Most viszont úgy látja, minden passzol. Ismertségre, arra, hogy képernyőn legyen, nyilvánvalóan vágyott, mint mondja, az exhibicionizmusa nagyon fiatalon megmutatkozott. „Lehet, hogy nem a legszebb iparban, ami létezik, de egy darabig azt is szerettem valahol.”

Korábban elég össze-vissza volt az élete, úgyhogy szerinte ő csak nyert az X-Faktorral, meg is köszöni a sorsnak, hogy megadta neki a lehetőséget az újrakezdésre. Abszolút pozitív élményei vannak az utcán járkálva is, napjában 5-6 ember odamegy hozzá, hogy érdeklődjenek felőle, hogy elmondják, remélik, sokat hallják énekelni, és hogy azt szeretik benne a legjobban, hogy önazonos. „És hogy ezt soha ne adjam fel.” Példaképe nincs. „Az, hogy nekem a hangom ilyen, amikor énekelek, az, hogy ilyen mélyről jön, az én hosszú életemnek köszönhető, nem pedig majmolásnak, ha lehet így fogalmazni.”

A legkedvesebb bók

A pornós múlton sikerült továbblépnie, kitörölhetetlenné viszont nem lehet tenni. „Én ezen nagyon régen túlléptem, és azt gondolom, hogy aki most szeret, vagy a rajongómnak tartja magát, az továbbra is szeretni fog, és kíváncsi lesz rám. Akik pedig ítélkeznek, és pálcát törnek felettem – szerintem jogtalanul –, azok meg soha nem fognak megkedvelni.” Az egyik legkedvesebb bókja az volt, amikor egy rajongója odament hozzá gratulálni, és azt mondta neki, hogy hiába akarta kritizálni, hiába akarta rosszindulattal nézni – jelentsen ez bármi –, nem sikerült neki. „Ez nagyon nagy erőt adott nekem.”