Vito Schnabel még csak 27 éves, de már több mint tíz éve jelen van a New York-i műkereskedelemben, és alig pár év alatt Hollywood egyik legnagyobb MILF-vadásza lett. Legutóbb Heidi Klummal látták csókolózni, de járt Elle Macphersonnal és Liv Tylerrel is.

Mielőtt megnézzük azt, hogy a 27 éves Vito Schnabel kikkel járt az elmúlt néhány évben, de legalábbis azt, hogy kikkel hozták össze, érdemes egy pár szóban összefoglalni, hogy miért lehet mindneki baromi irigy a fiatal New York-i műkereskedőre.

A fiatal műkereskedő Julian Schnabel művész és filmrendező fia. Az apját két filmje miatt biztosan nagyon sokan ismerik, az egyik a 2007-es Szkafander és pillangó, a másik az 1996-os Basquiat-film, A graffiti királya. Most a Basquiat-film az érdekesebb nekünk, mert jól mutatja, hogy Schnabeléktől nem álltak soha túl messze a kortárs művészetek, de ami még jobb, hogy a nyolc évvel ezelőtt bemutatott film idején, Vito Schnabel 18 évesen már két éve műkereskedőként dolgozott, kifejezetten kortárs művészekre szakosoda.

Első kiállítását 16 éves korában rendezte, de nem arra kell gondolni, hogy az osztályteremben kirakott pár festményt, egy 930 négyzetméteres, raktárból kialakított galériát töltött meg nevesebbnél nevesebb kortárs képzőművészek alkotásaival. A karrierje tehát elég magasról indult, és egyre magasabbra ível fel, ma már a legbefolyásosabb 30 alatti műkereskedőnek tartják New Yorkban.

Egyébként a szüleivel él, de ezt sem úgy kell elképzelni, mint ahogy általában az emberek a szüleikkel élnek. A papája, a már emlegetett Julian Schnabel tervezte a kívül-belül csupa rózsaszín Palazzo Chupit New Yorkban. Ez egy komplett háztömb, ebben laknak Schnabelék, az alsó szinteken mindenféle műtermek vannak, a felsőbb emeleteken lakik a család.

A magánéletéről szinte semmit sem tudni, azon túl, hogy időről időre felmerül a neve, hogy állítólag saját magánál nagyjából tíz évvel idősebb, iszonyú menő nőkkel jár.

Elle Macpherson

A most 49 éves Elle Macpherson még mindig nagyon jól néz ki, akkor is csúcsformában volt, amikor néhány évvel ezelőtt a pletykák szerint rövid ideig járt Vito Schnabellel. A Test néven is emlegetett modell 2008-ban járt az akkor még csak éppen 21 éves műkereskedővel. Ugyan Macpherson tagadta a dolgot, de annyi helyen jelent meg, hogy valami igazságalapja tuti van annak, hogy összeboronálták őket. „Nem. Sajnálom, sosem beszélek a magánéletemről, de ebben a konkrét esetben kivételt teszek, mert szinte fiatalkorúról van szó. Nem tudok mást tenni, mint tagadni ezeket a platykákat” – mondta Macpherson az Access Hollywoodnak 2008-ban.

Liv Tyler

A következő a listán Steven Tyler lánya, a most 36 éves Liv Tyler, akivel Schnabel a pletykák szerint 2010-ben járt, amikor Tyler 32 éves volt, ő pedig 23. A New York-i Spy Bar, egy 90-es években nagyon menő bár 15. születésnapi buliján jelentek meg először nyilvánosan együtt. Hajnali fél háromkor állítottak be együtt a buliba, a beszámolók szerint nagyon cukin néztek ki együtt, majd valamivel négy előtt távoztak. A románc nem lehetett túl hosszú életű, mert ezen az egy alkalmon kívül nem találtunk konkrét beszámolót, csak annyit, hogy egy ideig jártak egymással.

Demi Moore

Schnabel kétévente áll elő egy újabb és újabb MILF-fel, így várható volt, hogy 2012-ben is megjelenik valaki oldalán. A választás tavalyelőtt az akkor 49 éves Demi Moore-ra esett. Moore akkoriban próbálta magát túltenni a válásán Ashton Kutcherrel. Először a magánál 13 évvel fiatalabb színésszel, Martin Hendersonnal próbálkozott, majd még lejjebb tolta a korhatárt, és jött a nála 24 évvel fiatalabb Schnabel. Őket is egy buliban látták először hevesen táncolni, a kapcsolat nem tarthatott túl sokáig.

Heidi Klum

Újabb két év telt el, és hát, ami jön, az jön, tehát Vito Schnabel újabb MILF oldalán jelent meg a napokban. Ezúttal a 40 éves Heidi Klummal látták együtt bulizni New Yorkban. Állítólag volt csókolózás is, meg minden David Arquette szórakozóhelyén, ahova együtt mentek a hétvégén. Moore-hoz hasonlóan Klum is egy szakítás után vígasztalódik Schnabel oldalán. Az egykori modell a napokban szakított egykori testőrével, akivel már akkor megismerkedett, amikor még tartott a házassága Seallel.