Nem látott még elég hírességet meztelenül, vagy aligruhában? Megnézne még párat ágyban, párnák közt? Akkor most maradjon itt és görgessen tovább, mert 18 celebet nézhet meg egyszál semmiben illetve fehérneműben egy fotósorozaton, amit két divatfotós, Mert Alas és Marcus Pigott készített a W magazine számára. A fotósorozat a Pillow Tweets címet kapta, mivel a képeken a fotósok twitteres és instagramos celebismerőseit lehet látni egy-egy ágyban fetrengeni.

Cindy Crawford

A 47 éves modell még mindig letagadhatna legalább húsz évet.

Joe Manganiello

Ha nem tudná, a fenti fotón látható úriember egy színész, aki játszott a Pókember filmekben, a Magic Mike-ban, illetve az Inni és élni hagyni című sorozatban.

Vanessa Hudgens

Vanessa Hudgensre először rá sem ismertünk ezzel a borzasztóan hosszú hajjal.

Ciara

A tavalyi VMA-n mellszélet villantó énekesnőről nemrég derült ki, hogy terhes, hasát ezen a fotón viszont ügyesen takarja egy lepedővel.

Tyra Banks

Tyra Banks sem vetkőzött le teljesen, de ezt kompenzálta azzal, hogy nagyon csábosan nézett a kamerába.

Milla Jovovich

Bár a modell-színésznő a házasságát pucér képekkel dobta fel, most csak egy óriásdekoltázzsal örvendeztetett meg minket.

Pharrell Williams

Szép nap ez a mai, mert végre megcsodálhatjukmindenidők legzseniálisabb videóklipjét összehozó producer-zenész-énekes-istenség mellbimbóját.

Miranda Kerr

Az ex-bugyimodell Kerr üveges tekintetet villantott a magazinban – lehet, hogy közben arra gondolt, miért hagyta ott férjét ezért az ausztrál millárdosért.

Miley Cyrus

A W magazine címlapján egyébként az újra szőke szemöldökű Miley Cyrus pózol, és a fenti fotó eredetijén bimbót is villant, mint ahogy itt is.

Rita Ora

Magunktól soha nem jöttünk volna rá, hogy ezen a fotón Calvin Harris énekes barátnője, Rita Ora harapja a párnát.

Naomi Campbell

Vajon mit csinált a 43 éves Naomi Campbell az arcával, amitpl maximum huszonötnek néz ki? Most legalább nem vág hülye fejeket.

Ricardo Tisci

A fenti képen látható nagyon szőrös és nagyon olasz férfi nem más, mint Ricardo Tisci, olasz divattervező.

Kendall Jenner

Kim Kardashian végre felnőtt kishúgát senkinek nem kell bemutatni.

Luke Evans

Ha látta a legutóbbi hobbit-filmet, akkor valószínűleg tudja, hogy ki ez a szakadt atlétában és zokniban is szexi színész.

Liu Wen

Liu Wen egy kínai topmodell, és az első kelet-ázsiai modell, aki végigmehetett a Victoria's Secret kifutóján.

David Gandy

Ha rendszeres olvasója a Kockahas blognak, akkor tudja, ki az a David Gandy. Ha nem, akkor pedig elmondjuk, hogy ő egy 34 éves brit modell. Jó lesz, ha megjegyzi a nevét.

Mert Alas és Marcus Pigott

Ők ketten pedig a fotósorozat készítői, Mert Alas és Marcus Pigott, akik a Mert and Marcus név alatt dolgoznak együtt olyan divatházaknak, mint a Louis Vuitton, a Gucci, vagy a Lancôme.

Válogatásunkból két celebmodell maradt csak ki, ezért ha Jonathan Rhys Meyers és Lara Stone félmeztelen fotóira kíváncsi, kattintson ide.