Az ország Annácskája csak kokainnal volt képes dolgozni, viszont nem tartja magát prostituáltnak, hiszen csak a pénz fontos neki, amit elvár egy férfitól. A pornót viszont nem a pénzért vállalta, hanem az élményért.

Kelemen Anna tényleg visszatért, a róla szóló könyv írójával, Havas Henrikkel együtt ültek le Hajdú Péterhez, hogy nagyon őszintén beszéljenek Magyarország Paris Hiltonjának régi életéről, arról, hogy prostituált volt-e, és kicsit a pornóról. Az ország egykori Annácskája nem csinált titkot életviteléből, bár kicsit lazábban értékeli a dolgokat az átlagnál. „Drogoztam. A könyv írásával egy időben használtam kokaint. Azért mondom, hogy kokaint, mert ez azért más, mintha mindenféle szir-szar kábítószerrel foglalkoznánk. Ugyanúgy kábítószer persze, de az már a múlt” – mondta a szerda este látható Frizbi felvételén Kelemen Anna, akiről Havas Henrik azt is elárulta, hogy a nő csak akkor volt képes dolgozni, ha felszívott egy csíkot, egyszer pedig kissé becuccozva rá is vetette magát a nő.

A pornóból indult, később ahhoz kicsit vissza is kanyarodott nő kissé ködösen mesélt arról, hogy egy ideig talán prostituáltként kereste kenyerét. „Nem tehetek róla, hogy szeretnek a férfiak. Nekem volt egy barátom, aki azt mondta, mikor meglátott a tévében, hogy neki kell ez a nő. Én azt mondtam, hogy ha kell, akkor ismerd meg. Ha nem akarod megismerni, akkor sorolom, hogy minek örülnék” – írta körül a dolgot, hozzátéve, hogy ő nem fogalmazna úgy, hogy árulta a testét. Na de akkor mit csinált a nő, aki egy erre szakosodott portálon is megrendelhető volt? „Nekem fontos a pénz. Nem volt olyan kapcsolatom, ahol ilyen vagy olyan módon nem támogattak. Ha ez prostitúció, akkor az is az, hogy ha egy családban csak egy kereső van” – fejtette ki elméleteit, hozzátéve, hogy például befolyásos politikus szeretője nem lenne, meg akar állapodni, de csóró férfi mellett nem tenné. Az biztos, hogy pornózni nem kezdene, bár ő amúgy is máshogy állt hozzá, mint a többség: „Az én kilengéseim általában nem a pénzért voltak, hanem az élményért.”

Így vonult vissza Kelemen Anna

Kelemen anna a 2000-es évek egyik elsőszámú magyar celebje volt, akivel gyakorlatilag minden újságot el lehetett adni. Eredetileg egyszerű playmate-ként indult, de hamar előkerültek korai pornófilmjei is, amiknek kipörgése után hamar elkezdett lecsúszni. 2010-ben vissza is tért a pornóhoz, két kétes minőségű filmet is forgatott Kelly Lenox néven, egy évvel később pedig már az interneten árulta szolgáltatásait. Néha egy-egy rövidhír erejéig előkerült, a Frizbi előtt pedig csak az állatvédelem kedvéért volt hajlandó ledobálni ruháit.