Mihalik Enikő lengyel modellel birkózik az ágyban

2014.02.20. 10:27 Módosítva: 2014.02.20. 10:48
Február huszonötödikén nagyszabású divatbemutatót tart Párizsban a francia Etam nevű fehérneműcég. A reklámvideók elkészítéséhez Terry Richardsont kérték fel, aki Mihalik Enikővel és a lengyel Natalia Siodmiakkal forgatott valamivel több mint fél perces videókat. Mivel fehérnemű márkáról és Richardsonról van szó, nyilván került a filmekbe némi erotika és dögösség is, úgyhogy mindenképpen érdemes megnézni őket.

Az első könnyed, szórakoztató videó azzal kezdődik, hogy a modellek harisnyát illetve harisnyatartót húznak az ágy szélén, aztán különböző kiegészítőket válogatnak, de hogy hogy nem egyiken-másikon összekapnak. Aztán birkózni kezdenek, végül letépkedik egymásról a ruhát, elfenekelik egymást, harapnak, hajat tépnek, végül, amikor Mihalik játékosan fojtogatni kezdni a lengyel modellt, közbelép Terry Richardson, és leállítja a cicaharcot.

A második videó szintén hasonló koreográfia szerint készült. Ezúttal a fürdőszobában vagy sminkszobában, hatalmas tükör előtt esnek egymásnak a modellek. Először csak nyugodtan sminkelik magukat. Az operatőr persze nem feledkezik el arról sem, hogy elidőzzön egy kicsit a modellek idomain is. Aztán Natalia Siodmiak segítsége balul sül el, mire Mihalik visszavág, és összefesti az arcát. Természetesen megint Richardsonnak kell félbeszakítania őket.

Mihalik Enikőtől természetesen nem áll távol egy erotikus forgatás, ahogy a meztelenkedés sem, az idei szezont is rögtön egy erotikus kampánnyal nyitotta. Akkor Kylie Minogue egykori udvarlójával került meglehetősen fülledt kalandba egy ikonikus Los Angeles-i villában. Előtte egy autóban ülve mutogatta a melleit rövidre nyírt hajjal, de meztelenkedett az Allure magazinban is. A legjobb 2013-as pillanatait ide kattintva nézheti meg.

Terry Richardsonhoz képest viszont meglepően visszafogott reklámok készültek. Idén már vetkőzött neki Emily Ratajkowski, nem sokkal új év előtt áttetsző melltartóban mutatta meg magát neki Miranda Kerr, leragasztott mellbimbókkal szerepelt nála Paris Hilton is. Az utóbbi idők legnagyobb dobása viszont kétségtelenül az volt, hogy levezényelte Miley Cyrus ribanckodását. volt, hogy az énekesnő kézen állva nyúlt magához a képein.

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!