Nagy szerelemről sehol sem írnak, de mindenesetre Justin Bieber minden igényét kielégítheti a Las Vegas-i pincérnő, Jordan Ozuna. A Hooters nevű csöcsvendéglő alkalmazottja dögös Instagramot vezet, amiből a TMZ kiszúrta, Bieber nyár után másodszor is együtt töltött egy éjjelt a lánnyal.

Ha már Selena Gomezt nem tudja visszahódítani, Justin Bieber legalább jó pillanatokat szerez magának. A TMZ szerint ugyanis újra azt a Las Vegas-i pincérnőt vitte szobára, akivel már volt egy futó kalandja korábban.

A 22 éves Jordan Ozuna a helyi Hootersben dolgozik, ez az a gyorsétterem, ahol drágán lehet gyorskaját enni, de alaposan kiválasztott, dögös csajok szolgálnak ki vigyorogva. Bieber még tavaly júniusban szedte fel Ozunát, de a szexen túl valószínűleg semmi komoly nem volt köztük. A lesifotósok csak pár csókot tudtak megörökíteni.

Ozuna Instagramja nyálcsorgatásra kiváló, de a TMZ azt is megtudta egyik, február 16-án feltöltött képéről (ld. a bekezdés felett), hogy a lány Bieber atlantai bérházában fetrengett. Forrást nem tüntettek fel, de biztosra állítják az igazukat. Ha ez valós, akkor Ozuna ezt az űrhajószerű házat élvezhette ki.

További bizonyítéknak tűnik, hogy Bieber is Atlantában volt azon a napon, amikor Ozunáról is felkerült egy fotó, ahogy a Dave and Buster's helyi szórakoztató étteremlánc egységében hülyül. Pedig Bieber nemrég még egy miami csajjal, Chantel Jeffrieszel kavart, de úgy látszik, új nap, új nő. Az biztos, hogy a belieberek (Bieber rajongói) nem örülnek a hetyegésnek, sok kommentelő dühödten írt az – nyáron állítólag még házasságban lévő – Ozunának, hogy hagyja békén idoljukat.