Mióta Kim Kardashian beverekedte magát a celebvilágba, mindenki a méretes fenekéről beszél, igaz, más teljesítményt nem is nagyon tudott nyújtani. A celebnőnek mostanra viszont nagyon elege lett, mert a bulvárlapok azzal vádolják őt, hogy lehetetlenül nagy feneke azért ekkora, mert implantátum van benne. Kardashian visszaszólt, azért is, mert aggódik a fiatalok lányok énképe miatt.

Mikor Kanye West celebnő csaja nemrég egy krémszínű, feszes bársonynadrágba préselte bele a már tényleg aránytalanul nagy fenekét, egy pillanatra mi is elgondolkodtunk azon, hogy Kardashian hátsója tényleg igazi-e, mert már valóban lehetetlenül néz ki. És úgy néz ki, nem voltunk egyedül, mert a Jezebel szerint mások is kiakadtak Kim Kardashian méretes hátsóján, sőt sokan azt fejtegették, hogy a celebnő vajon sebészeti úton nagyobbíttatta meg ekkorára a fenekét.

Kim Kardashian ezeket a vádakat már nem hagyhatta szó nélkül, ezért gyorsan iPhone-ja után nyúlt, és bepötyögte twitterére a következőt: "Látom, hogy a bulvárlapok folyamatosan nonszensz dolgokat állítanak, miszerint fenékimplantátumom van. Foglalkozzatok magukkal! Azokat fotókat, amin 7 kilóval kevesebb voltam (szülés előtt) a mostani képemhez hasonlítjátok. Még mindig van mit leadnom. Bárki, aki szült, meg tudja mondani, hogy nehéz lefogyni (főleg a legutolsó kilókat) és az ember teste teljesen megváltozik! Szégyeljétek magatokat, amiért viccet csináltok abból, hogy terhes voltam, és most próbálok lefogyni. Nem vagyok tökéletes, és sajnálom de soha nem is fogok megfelelni a sovány szabványoknak sem! Én nem. És csak úgy mellékesen, nagyon sokat leadtam már, és erre nagyon büszke vagyok! Ne engedjétek, hogy a fiatalok lányok miattatok legyenek komplexusosak!"

Egy másik twitteres posztjában pedig amiatt hisztizett, hogy egy magazin címlapján nem is a testét, hanem a ruhája színét változtatták meg teljesen photoshoppal.

Na de ennél sokkal lényegesebb az ön véleménye Kim Kardashian fenekével kapcsolatban, utána pedig nézze meg galériánkat is, amiben a celebnő fenekéről készült csodás fotókkal találkozhat!

Mit gondol?