Az utóbbi napok egyik legmeglepőbb híre volt, hogy Szávay Ágnes, egykori teniszezőnő és Dj Dominique, azaz Várkonyi Attila összejöttek. A kapcsolatukról nem beszéltek sokat, de Szávaytól a Média Squash Kupán sikerült egy-két dolgot megtudnunk. Mi fogta meg a férfiban? Vajon beáll-e lassan ő is dj-zni? Járnak-e együtt teniszezni?

Amikor a teniszezőnő elé álltunk, Szávay Ágnes mosolyogva kijelentette, hogy nem szeretné, ha magánéletéről kérdeznénk, mert arról nem mondhat semmit. Megkérdezte, hogy Várkonyi Attilával, azaz Dj Dominique-kel, azaz a barátjával beszéltünk-e már. Egy pillanattal később viszont azt mondta, hogy mindegy is, mert nyilván ő se mondana semmit. Azonnal a bulvár újságírók legszórakoztatóbb helyzetébe kerültünk. A magánéletéről kellett volna egy-két kérdést feltennünk úgy, hogy előre kikötötte, hogy nem szívesen nyilatkozik róla. Szerencsére sikerült meglágyítanunk a szívét, úgyhogy egy-két titokba beavatta a Velvetet is.

Egy-két héttel ezelőtt jelent meg a hír, hogy összeállt magyar celebvilág egyik legvalószerűtlenebb párja: Szávay Ágnes, teniszezőnő és Dj Dominique bejelentette, hogy egy párt alkotnak. Hogy hogyan ismerkedtek meg? Ahogy Szávay a Velvetnek elmondta, egy jótékonysági rendezvényen találkoztak tavaly nyáron. „Attila egy szervátültetett fiúnak szervezett egy teniszeseményt, és egy közös ismerős kért meg, hogy vegyek részt rajta, és teniszezzek ezzel a fiúval." Ott még nem történt semmi. Legközelebb szintén egy jótékonysági rendezvényen találkoztak, ami után viszont már el is kezdtek beszélgetni.

Szávayt többek között persze, leginkább az fogta meg Várkonyi Attilában, hogy nagyon intelligens. „Nagyon-nagyon okos, úgyhogy mindenben tud engem tanítani, nagyon türelmes, és mindent elmagyaráz. Olyan lexikális tudása van, amiért felnézek rá, és szívesen hallgatom" - dicsérte barátját a teniszezőnő. Emellett Várkonyi szerinte nagyon-nagyon kedves is, nagyon jól bánik az emberekkel és nagyon jó a humora is, mindig meg tudja nevettetni. Arra viszont tényleg nem szeretett volna már válaszolni, hogy ő mindig is ilyen típusú férfiak vonzották-e. „Így is túl sokat mondtam már" - tette hozzá nevetve.

Kiderült, hogy a teniszezőnőnek sikerült megszerettetnie a férfival a sportot is, Várkonyi a megismerkedésük óta belevágott a teniszezésbe. Ezután kíváncsiak lettünk arra is, hogy vajon Dj Dominique pályájáról ragadt-e valami Szávayra. „Nagyon szeretem a zenét, de még nem tudok keverni" - mondta. Annyi változást viszont hozott a zenével kapcsolatban az életébe, hogy végre megkedvelte a dj-ket. „Eddig nem szerettem őket, mert mindegyik csak tuctucos zenét játszott. Ő viszont nagyon jól mixeli az új zenéket a régiekkel, és nagyon jól is bánik a közönséggel is." Amióta megismerkedett más füllel is hallgat zenét.

Szávay tavaly év elején vonult vissza a profi teniszezésből, de természetesen még mindig minden napos elfoglaltságot jelent neki: kisgyereket edz, és azon fáradozik, hogy megnyisson a teniszakadémiája. „Alapjáraton a Magyar Speciális Olimpiai Szövetség egyik nagykövete vagyok, őket kísérem, nekik próbálom egyengetni az útjukat, tavaly novemberben például Európa-bajnokságon voltam velük." Ezenkívül, mint említette, bármilyen jótékonysági rendezvényre kapható, mert nagyon szívesen segít a hátrányos helyzetű gyerekeknek, a beteg gyerekeknek. „Ezeken mindig próbálok részt venni, mert fontos dolgok."