Samantha Hoopes egy fiatal modell, aki mostanában kezd befutni. A sikerhez két összetevőt választott. Az egyik, hogy szerepel a Sports Illustrated fürdőruhás különszámában, a másik, hogy iszonyú lenge képeket posztol magáról Instagramra.

A fehérneműmodellek időről időre rájönnek, hogy tulajdonképpen nekik találták ki a közösségi médiát, hiszen melyik Twitter, Instagram vagy Facebook profil lenne jobb annál, mint amit egy modell össze tud hozni azzal, hogy állandóan a testéről készült fotókat posztolja?

Van olyan modell, aki erre alapozza az ismertségét, de olyan is akad, amikor egy már befutott modell jön rá arra, hogy egy fenék többet ér ezer szónál. Mint ahogy ezt Kelly Brook is tette.

A napokban egy újabb modell csatlakozott a sorhoz. Samantha Hoopes Instagramja tökéletes időzítéssel járta be az internetet. A fiatal modell egyelőre nem túl ismert, talán az hozott neki néhány címlapot az elmúlt hetekben, hogy beválogatták a Sports Illustrated fürdőruhás különszámába.

Hoopes részt vett minden, a különszámhoz kötődő eseményen, ráadásul ügyesen. A kevés ruhás strandröplabdánál annyira szakadt pólóban játszott, annyira sok feneket mutatva, hogy róla készült a legtöbb kép az eseményen, ami szép teljesítmény, tekintve, hogy olyan modellekkel játszott együtt, mint Nina Agdal.

A Sports Illustrateddel járó felhajtás pedig pont elég volt ahhoz, hogy Samantha Hoopes Instagramja bejárja az internetet. Nem véletlenül. Hoopes gyakorlatilag a tökéletes Instagramot rakta össze. Megfelelő arányban vannak rajta a vicces szelfik, a félpucér képek és a fürdőruhás képek.