Az 55 éves színésznőnek állítólag könyörögnek a plasztikai sebészek, de Stone tartja magát, mert nem akarja felvarratni ráncait. Inkább mozog, és egészségesen étkezik, hogy jól érezze magát a bőrében, és úgy nézzen ki, ahogy. Pont úgy, mint tizenöt évvel ezelőtt. Ön elhiszi neki, hogy nem plasztikáztatott?

A Contactmusic azt írja, hogy Sharon Stone sorra utasítja vissza a plasztikai sebészeket, akik mostanában szinte már könyörögnek a színésznőnek azért, hogy felvarrhassák a ráncait. A kilencvenes évek elején az Elemi ösztön című filmmel befutott színésznő márciusban lesz 56 éves, de állítólag még soha nem feküdt kés alá, azt viszont már többször is elmondta, hogy biztos eljön az a pont az életében, mikor hajlandó lesz plasztikai sebészhez fordulni

"El sem tudom mondani, hány plasztikai sebész próbált meg rábeszélni a ráncfelvarrásra, amit nem tartok etikusnak, mert a hippokratészi esküben benne van, hogy a betegnek nem szabad ártani, ezek a műtétek pedig nagyon is károsak lehetnek, ami nem túl jó" – mondta Stone a Shape magazinnak, aminek márciusi címlapján is ő feszít, és tényleg baromi jól néz ki. Pedig az interjúból az is kiderült, hogy a negyvenes éveiben nehezen fogadta el önmagát, ezért eldöntötte, hogy úgy akar megöregedni, mint egy táncos, így elkezdett edzeni, rengeteg fehérjét enni, az alkoholt pedig teljesen elhagyta.

És bár Stone a saját elmondása szerint nem feküdt még kés alá, nem minden esetben ítéli el azokat, akik ezt megteszik: "Ha szükség van rá, és van elfogadható indok, akkor lehet csinálni. Például húszéves koromban egy lovasbaleset miatt lett egy csúnya sebhely a nyakamon, amit meg kellett csináltatnom. De nem hiszem, hogy mindenkinek rohannia kéne az orvoshoz, hogy a húszas éveiben tripla D-s melleket cisnáltasson magának, vagy hogy felvarrassa az arcát. Már mindenki ugyanúgy néz ki. Van vagy 400 ezer szőke hajú lány, ugyanolyan orral, óriási szájjal, implantátumokkal az arcukban, hibátlan fogsorral. Ők tényleg szebbek így?"

Plasztikáztatott, vagy sem?

Mi hajlamosak vagyunk elhinni Sharon Stone-nak, hogy tényleg nem plasztikáztatott, mert bár az elmúlt 15-20 évben nem öregedett meg látványosan, azért vannak ráncai rendesen. Ezért inkább arra tippelünk, hogy az 55 éves színésznő egyrészt mázlista, mert eszetlen jó géneket örökölt, másrészt meg szorgalmasan tesz azért, hogy úgy nézzen ki, ahogy. Na de most kattintson a fenti galériára, amiben az elmúlt majdnem húsz év képeit nézheti meg Stone-ról, aztán pedig döntse el, hogy ön szerint plasztikáztatott-e a színésznő, vagy sem!

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!