A bikinis Logan Fazio simán háttérbe szorítja azokat a modelleket is, akiket fényképezni szokott. A jó testű lesifotós azt mondja, próbál tiszteletet kiérdemelni, és ízléses maradni, de lehetőség szerint szórakozik is.

Logan Fazio talán a világ talán legszexibb paparazzója: a jótestű bikinis fotós simán a háttérbe szorítja a modelleket is, akiket fényképez. A Pin-Up Paparazzoként is emlegetett Fazio előszeretettel fitogtatja is alakját, amikor dolgozik. 

A lesifotós Miamiban él, és szereti elkapni a mindennapi élet szebb pillanatait. Blogjában ezt írja: "Akár a melegebb éghajlat, a kristálytiszta víz, a pasztell épületek, vagy a lélegzetelállító naplementék, valami mindig inspirál." Logan Fazio fényképeinek nagy része a Lincoln Roadon készültek, pályafutása során pedig több sztárral is összeismerkedett. A Facebook adatlapján találhatók képek róla és az énekes Lenny Kravitz-ról, a kosárlabdázó LeBron James-ről, és Kim Kardashian-ról. Úgy tűnik, hogy mindenki szereti, ha Fazio kapja le őket. 

A fotós hosszú ideje próbálja bebizonyítani, hogy ő olyasvalaki, aki érdemes arra, hogy a lencse másik oldalán is szerepeljen. "Próbálok tiszteletet szerezni és ízléses maradni. És ha már benne vagyok, akkor szórakozok is egy kicsit" – írta a közösségi oldalon.