Sorra villannak meg a női combok a TV2 showműsorában, a nézőknek nincs is más dolga, mint hátradőlve élvezni a látványt. De kié a legjobb láb? Szavazza meg most: 10 pontot adjon annak, akiét a legszebbnek ítéli!

Csepregi Éva

Ha nem esett volna ki már az első adásban, talán Csepregi Éva lábaiból is láthattunk volna többet, hiszen a 60 éves énekesnő büszke lehet a formájára. Így sajnos csak a szolid, visszafogott stílus jutott a nézőknek. 

Cserpes Laura

Cserpes Laurát annak idején a Megasztár 4-ben feltűnt Fekete Dávid barátnőjeként ismerhettük meg (azóta már a házasságon és a váláson is túl vannak), az énekesnő viszont mostanra már túlnőtt Feketén. Cserpes a műsorban megvillantotta a lábát kislányos ruhában és dívaként is, utóbbit ide kattintva megnézheti. 

Csisztu Zsuzsa

Dr. Csisztu Zsuzsanna Zebóniának sem adatott meg, hogy nagyonminiben ropja a táncparketten, ők múlt vasárnap estek ki A Nagy Duettből. A Felicita-ban viszont néha jócskán felpördült a térdig érő szoknya, nézzen be alá, utána szavazzon csak!

Hien

Hien az egyik legmerészebb versenyző a csapatban, de legalábbis tudja, hogy mivel lehet szavazásra ösztönözni a nézőket. Hogy miként szerepelnek azok a lábak egy dinamikusabb produkcióban, ide kattintva megtekintheti. 

Majoros Hajnalka

Majoros Hajnalkától már megszokott, hogy mindig kiteszi, amije van, és most sem okozott a nézőknek csalódást. Az ő lábait is megvizsgálhatja közelebbről, éles helyzetben, ha megnézi a produkcióját

Nótár Mary

Ugyan nem egy Barbie-baba stílus, de Nótár Mary sem panaszkodhat. A 156 centis énekesnőnek arányosan hosszú lábai vannak, nem is értjük, miért kell takargatni

Oroszlán Szonja

Oroszlán Szonja is megmutatta már, amit meg kellett mutatni, de sajnos ez is kevés volt ahhoz, hogy a nézők élvezhetőnek találják Kárász Róbert hangját

Pokorny Lia

A színésznő korábban súlyfelesleggel küzdött, de mára már mindez a múlté: Pokorny Lia kirobbanóan jó formában van, és ez a lábain is meglátszik. 

Radics Gigi

Emlékeznek még arra, hogyan nézett ki Radics Gigi kislányként? Az eredmény persze nemcsak ahhoz képest kiváló, hiszen az énekesnő a mezőnyben is az egyik legjobb nő. Egészen jó lábakkal ráadásul. 

Sarka Kata

Nem takargatja a hosszú combjait Sarka Kata sem, aki mindemellett bepróbálkozott egy kis erotikus mozgással is. Az olvasóink szavazatai alapján még Joshi Bharat is szexibb a színpadon, reméljük, mostani cikkünkben azért jobban méltányolják majd a villantást.