VV Dorka a Blikknek elmondta, hogy négy kilót hízott a villában, kólát kólával isznak és mirelit kaján élnek. VV Charlotte-on és VV Teón látszik a mozgás hiánya és a tespedés, VV Iza és VV Zsófi egyelőre nem híznak, vagy csak nem látványosan.

„Én négy kilót híztam. Mirelit pizzát ettünk és kólát kólával ittunk. Charlotte-on kívül senki nem főzött egyébként" – mondta VV Dorka a Blikknek, miután kiesett a játékból. Azt is megosztotta a kérdezőivel, hogy a továbbiakban a médiában képzeli el a jövőjét, illetve hogy az énekléssel is szeretne foglalkozni. Az, hogy körülbelül heti egy kilót felszednek egyes játékosok a villában VV Teo arcán, VV Charlotte hasán és VV Dorka arcán látni a leginkább, VV Iza és VV Zsófi még tartják a súlyukat. 

VV Dorka hízása egy kicsit látszik az arcán

Elég nehéz két olyan előtte-utána képet találni, amelyen ugyanúgy tartja az arcát és ugyanúgy van sminkelve. A párbajon erős sminket viselt VV Dorka, az arcán ugyan alig, de észrevehető a hízás.

VV Dorka beköltözéskor és a párbajon

A szinte teljes depresszióban élő VV Teo arcán látszik, hogy hízik. Az alábbi két képen a beköltözése után látható a riportszobában, a legfrissebb kép VV Charlotte kortesbeszéde közben készült.

VV Teo arcán látszik a hízás

VV Charlotte hasa megereszkedett

A párbajról nyertesként visszatérő VV Charlotte-nak a hasa ereszkedett meg a villaléttől, egyelőre egyikük sem mozog, csak fekszik a kanapén, vagy a kertben, vagy a hálószobájukban.

VV Charlotte hasán látszik a pár hetes tespedés

VV Vikin nem látszik változás

VV Viki, aki eléggé frusztrált testalkata miatt, és ezt minden nap igyekszik masszív gonoszsággal palástolni, nem hízott a pár hét alatt. Ez nem jelenti azt, hogy nem fog pár hét múlva kikerekedni.

VV Vikin nem lhízott

VV Zsófi sem hízott

A szemöldökére gondosan ügyelő VV Zsófi a beköltözésekor is teljesen ugyanúgy nézett ki, mint ahogy most látható a VV6-ban. A zsemlebotránykor harisnyában és melltartóban őrjöngött, akkor lehetett leginkább látni, hogy tartja az alakát.

VV Zsófi sem hízott

VV Iza odafigyel arra, mit eszik a villában

Egy-egy összefoglalóban látni lehet, hogy VV Iza abonettet eszik, valószínűleg a nulla mozgástól és a tespedéstől ő is hízik valamennyit, csak az kevésbé látszik. Persze az is lehet, hogy az összefoglalókba nem vágják be a szerkesztők, ha a játékosok reggel fekvőtámaszokkal és felülésekkel indítják a napot.

VV Iza