Lorán Lenke, Aleska Diamond, Berki Krisztián és Majka alakja is megihlette már az internetezőket, Majka nagyon büszke rá, hogy felkapták, de Nemcsák Károly például nem szeretne mémmé változni Vágási Feri miatt.

Lorán Lenke

Lorán Lenke, a Jászai Mari-díjas magyar színésznő valószínűleg nem arra a legbüszkébb eddigi karrierjéből, hogy ő lett az arca az elpusztíthatatlan szocinyugdíjas mémnek. A lényeg az, hogy a színésznő arcával ellátott szövegek kifigurázzák a kissé beszűkült, az esetek nagy részében az MSZP-re szavazó nyugdíjasokat.

Aleska Diamond

A sokszoros AVN-díjas, mostanában már légtornászattal próbálkozó egykori pornós imádja magát megörökíteni a liftek tükrében. Ez a szokása egy idő után annyira sokakat szórakoztatott, hogy megszületett az aleskadiamonding szó is a képtípusra.

Majka

Majkát és örök segítőjét, Curtist a legutóbbi Újpest-Fradin fényképezték le, ahogy az újpesti gólnál vadul mutogatnak az örök ellenség fradistáknak. Természetesen a már Tipszmiksz Csabit is befuttató Trollfoci azonnal kapcsolt, és el is kezdte a VIP-szektorból nagyképűsködő páros oltását. Majka egyébként nagyon büszke a szereplésére, és elmondása szerint amúgy is imádja a magyar foci cseszegetésére szakosodott Trollfocit.

Berki Krisztián

Nem is lehetett kérdés, hogy a magyar internet fel fogja kapni Berki Kriszitán herevasalását. Egyszerűen nem is kell többet magyarázni, hiszen tényleg az alfahím herezacskójának szépítéséről van szó, ami természetesen tökéletes téma az unatkozó netezőknek.

Nemcsák Károly

A Szomszédok Vágási Ferijének annyira nem tetszett, hogy a Szomszédok Forever nevű Facebook-csoport az ő képeit használja fel az élet nagy dolgainak leírására, hogy egy kollégáján keresztül üzent a készítőknek: „A József Attila Színház kommunikációs vezetőjeként szeretném kérni, amennyiben lehetséges: a Nemcsák Károly színház igazgatót ábrázoló képekhez a jó ízlés határain belül lévő feliratok kerüljenek. A politikai tartalmú feliratokat pedig, ha kérhetjük, mellőzzétek. Se a hazai választási kampánynak, se a nemzetközi kríziseknek nem kíván ily módon Nemcsák Károly, még Vágási Feri szerepképként sem részese lenni” – panaszkodott kicsit Nemcsák.

Hajdú Péter

Hajdú Péterből jellemző módon nem lett mém, de próbálkozott kicsit: a műsorvezető a szokásos lájkgyűjtő feliratot tette ki Facebookra, és azt ígérte, hogy a 3000. tetszikelés után meghívja egy rajongóját az éttermébe vacsorázni. A kép persze gyorsan önálló életre kelt, szegény Hajdú pedig le is szedte a felhívást, és soha nem tudhatjuk már meg, mi lett volna a vacsiból.